Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Zafíra SK CZ Vítáme Vás ….

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Zafíra SK CZ Vítáme Vás …."— Transkript prezentace:

1 Zafíra SK CZ Vítáme Vás …

2 Základy zdraví jsou obecně známy…
A jak na to? 1.Harmonizace životní energie 2.Pitný režim - tělo obsahuje 65-80% vody 3.Detoxikace - než cokoli začnu 4. Vyvážené PH a strava bez diet 5. Přirozený pohyb ...a doplňky, pokud jich je potřeba Základy zdraví jsou obecně známy…

3 Jednoduchou domácí filtrací pak z této substance děláme vodu pitnou!
JE KOLOBĚH VODY NARUŠEN ZÁSAHEM ČLOVĚKA? Koloběh vody je cca 30ti letý cyklus. Dle studie NASA došlo k tak velkému znečištění planety za posledních 60 let, jak od jejích vzniku, Nezávidíme vodárnám. Upravovat vodu kyselou a plnou bakterií i mnohdy toxickou na vodu zdraví neškodnou je těžký úkol. Jednoduchou domácí filtrací pak z této substance děláme vodu pitnou!

4 vypijeme asi 3 litry/denně co s vodou pijeme?
Chlor a jeho deriváty, těžké kovy, herbicidy, pesticidy, dusičňany, bakterie, plísně, ale i potřebné minerály.

5 ŘEŠENÍ JE ZDE!!! FP 4 chlor Klasik Cooler Reverzní osmóza

6 FP 3 momentálně všude vyhrává !
Nejekonomičtější provoz na trhu ! 1 litr = hal. … místo 1 pet lahve 100 litrů vody!

7 Představ si, že je na světě místo, kde lidé jen otočí kohoutkem a teče čistá voda. A oni jdou do obchodu a draze nakupují starou mrtvou vodu v láhvích. To není možné. Tak hloupí lidé nemohou přece nikde být !!!

8 Změkčování vody Co půl roku jeden stupeň, tedy za tři roky je z A - E
Kupujete spotřebiče typu AA? Proč, když 1mm kamene zvýší spotřebu energie o 20% Co půl roku jeden stupeň, tedy za tři roky je z A - E

9 Energetizace vody Léčení energiemi je známo od nepaměti… Magnetizace
Pi-voda Diamantová voda Levitovaná voda Láva – skalární energie BPW

10 Vyčištěnou vodu následně energetizujeme - BPW:
Pitím této vody se energie převádí do těla. Voda má tedy účinky detoxikační, energetické a výživové. Energizuje a harmonizuje vodu na původní frekvenci – 7,8 Hz a maže její paměť. Voda je svou strukturou podobná vodě, kterou máme v buňkách, takže ji buněčné stěny lépe absorbují. Molekula vody před a po BPW. Rozhodli jste se změnit svůj životní styl? Nastavte si svůj pitný režim.

11 Naše zdraví je v nebezpečí!
Pouze 1gr odpadů, kyselin a jedů usazených denně dělá 365gr za rok. Za 10 let 3,65kg, Za 50 let je to více jak 18kg usazenin!! PS: nezapoměňte, že při očistě – detoxikaci je nutno zvýšit pitný režim!

12 Zdraví a vyvážená strava
Po dietě vždy přiberu, jen to slovo slyším... citát Pavlovská znaky překyseleného trávení-nízké PH: JOJO efekt, celulitida, problémy od zhoršení vidění přes start cukrovky až po start rakoviny. Tělo neumí tvořit zásady, jen překyselení! Co do těla dáte, to tam najdete.

13 Nejen jídlem živ je člověk.
Co je vyvážená strava ? Vyvarujte se rad … nejíst přílohy, nejíst večer, dělená strava... Poslouchejte tělo, ví co chce (pozor na alkohol). Neničte si energii potravin - mikrovlnky, indukce apod. Nejjednodušší systém - hlídejte si pitný režim a PH. Obezita je zpravidla téměř vždy znakem povýživy! Nejen jídlem živ je člověk.

14 Trocha pohybu neškodí v jakémkoli množství.
Kdo se nehýbe, jako by nežil. Co k tomu dodat? Snad jen všeho s mírou.

15 Potravinové doplňky Definujte slovo doplněk... momentálně největší byznys Pokud je nutné, pak cíleně... zvednout PH – rybičky, vápník, sodík, hořčík, fosfor krvetvorba – červená řepa, železo cukrovka – borůvky, chrom klouby – jíst chrupavky, čistá voda Ledviny, játra, lymfy – Aloe Vera, osmotická voda Atd. Pozor na multivitamíny, extra 100 bylin, 1000mg vitaminu C , 100% vstřebatelnost a další, použijte vždy „selský rozum“ jak je to v přírodě?

16 Pijte čistou vodu z kohoutku…
…a Vaše zdraví Vám poděkuje! Naslouchejte svému tělu, uslyšíte, jak mluví o skvělé vodě z našich filtrů.

17 Být zdravý nejsou žádné čáry
Stačí dodržovat pár zásad: - naučit se vnímat energii - dodržovat pitný režim - 1- 2x do roka vnitřní očistu - vyvážená strava - trocha pohybu - popř. nějaké doplňky stravy

18 Děkuji za pozornost... Radomír Hrbáč, tel. 604422442


Stáhnout ppt "Zafíra SK CZ Vítáme Vás …."

Podobné prezentace


Reklamy Google