Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Knížka, kterou mám rád. Vytvořil: Daniel Leibner.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Knížka, kterou mám rád. Vytvořil: Daniel Leibner."— Transkript prezentace:

1 Knížka, kterou mám rád. Vytvořil: Daniel Leibner

2 Čertovo Kopyto Autor: Jan Sviták

3 Něco o autorovi. Životopis: Narozen 1. srpna 1983 v Rýmařově. Základní i střední školu navštěvoval v Holešově. Psaní se aktivně věnuje od střední školy. Jeho prvotina se jmenuje Mors, je to horor o třech chodech. Knižně nikdy nevyšla. V roce 2010 vyšla jeho kniha Čertovo kopyto, která je určena dětským čtenářům. Je ženatý, má dceru Violu Innes. Kromě psaní se věnuje malbě. Webové stránky autora: jansvitak.cz Životopis: Narozen 1. srpna 1983 v Rýmařově. Základní i střední školu navštěvoval v Holešově. Psaní se aktivně věnuje od střední školy. Jeho prvotina se jmenuje Mors, je to horor o třech chodech. Knižně nikdy nevyšla. V roce 2010 vyšla jeho kniha Čertovo kopyto, která je určena dětským čtenářům. Je ženatý, má dceru Violu Innes. Kromě psaní se věnuje malbě. Webové stránky autora: jansvitak.cz

4 Hlavními hrdiny knihy jsou Oliver a Ema. Hlavními hrdiny knihy jsou Oliver a Ema.

5 Kniha vypravuje o Oliveru a Emě, kteří jeli na prázdniny na Čertovo kopyto. A na Čertově kopytu prožijí velké dobrodružství s čertem Křivákem a Strážci na Onom Světě. Čert Křivák a Oliver se setkají a utkají se v pekelném trojboji. Kniha vypravuje o Oliveru a Emě, kteří jeli na prázdniny na Čertovo kopyto. A na Čertově kopytu prožijí velké dobrodružství s čertem Křivákem a Strážci na Onom Světě. Čert Křivák a Oliver se setkají a utkají se v pekelném trojboji.

6 Lucifer nařídil, aby jedli polévku: Čertův šťouch. Křivák když nejí nic 1000 let, tak nemá zrovna dobrej žaludek. A tak Oliver zvítězil a se Strážci odjeli domů a vše dobře dopadlo! Knížka se mi moc líbila!


Stáhnout ppt "Knížka, kterou mám rád. Vytvořil: Daniel Leibner."

Podobné prezentace


Reklamy Google