Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Jan Opatřil….

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Jan Opatřil…."— Transkript prezentace:

1 Jan Opatřil…

2 Kdo je Jan Opatřil 27-letý spisovatel a ilustrátor, který již vydal 6 knih autor úspěšné série dětských knih o kapříkovi Metlíkovi.

3 Vydané knihy TRIBUN 2007 Soubor rybářských povídek a básní. Více než polovina povídek byla otištěna v časopisech Rybářství, Český Rybář a Kajman. SURSUM 2010 Knížka popisuje život malého kapříka Metlíka poté, co jej rybáři převezou do velké přehrady. Metlík se v přehradě potká s rybářskými nástrahami, štikami a úhoři. Knížka je plná lásky a přátelství, pro všechny, kdo milují podvodní svět ryb.

4 SURSUM 2011 Knížka je volným pokračováním prvního dílu. Na jejích stránkách se opět setkáte s oblíbenými hrdiny - kapříkem Metlíkem, Šupinkou i Břéťou. Děj se protentokrát odehrává v řece. Na kapříky zde čeká spousta nebezpečí, ale také noví kamarádi. AKCENT 2011 Knížku tvoří deset hrůzostrašných povídek, které svým stylem a zaměřením připomínají povídky Stephena Kinga v jeho Noční směně.   

5 SURSUM 2013 Kniha navazuje na předchozí díly. Kapříci se ocitají ve sportovním rybníku, kam chodí jen hodní rybáři. To ovšem neznamená, že je v něm nečeká žádné nebezpečí…

6 SURSUM Po úspěchu hororových povídek sáhl autor do stejného šuplíku a opět pro nás připravil jedenáct hrůzostrašných povídek, ve kterých balancuje na tenké a těžko rozpoznatelné hranici mezi reálnem a iracionalitou. Milovníci hororu a napínavých příběhů rozhodně nebudou zklamáni.

7 Ukázky z ilustrací

8 Autorská čtení Autorská čtení Jan Opatřil pořádá již 4 roky. Čte v knihovnách, ZŠ a kavárnách po celé ČR, nejčastěji s programem ke knihám o kapříkovi Metlíkovi, který je určen pro děti 2-5 tříd.

9 Čtení ho baví a naplňuje
Čtení ho baví a naplňuje. Není krásnější pocit, než vnímat smích nebo soustředění malých posluchačů a rozdávat radost.

10 Knih o kapříkovi Metlíkovi se dosud prodalo přes 5000 ks, z čehož má Jan Opatřil velkou radost. Důležitější však, než jak si vede knížka na trhu, je podle něj, jak si vede v srdci čtenáře…

11 „Oba díly kapříka Metlíka, které jste mi dovezl, jsem dala synům k Vánocům. Moc bych Vám chtěla poděkovat za Vaši práci. Knihy jsou nádherné. Od Vánoc jsme každý den večer před spaním společně četli a těšili se na tyto společné chvíle…“ maminka z Bystřice n/P „Nejúžasnější knížka jakou sem kdy četl a doufám že bude i 3 díl!“ Ivoš (9let). „Právě čtu kapříka Metlíka.Moc se mi kniha líbí.Těším se na druhý díl!“ Honzík (7 let).

12 „Knížka je fakt bomba!“ Lucka (10)
„Ahojky Metlíku.moc mě baví tvé knihy a chtěl bych se zeptat,jestli plánuješ vydat i 3 díl.moc děkuji za odpověd. tvůj Thymalus8“ „Pane Opatřile, chtěla jsem Vám moc poděkovat za krásnou knížku, kterou jsem právě dočetla svým dvěma klukům Filipovi (6) a Kryštofovi (4). Nejen, že se každý večer těšili na nové dobrodružství Metlíka a jeho kamarádů, ale taky já jsem se naučila něco nového o rybách.“ maminka z Řepiště

13 Děkuji za podporu, vážím si jí!
Facebook.cz – kapřík Metlík


Stáhnout ppt "Jan Opatřil…."

Podobné prezentace


Reklamy Google