Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1. Ideologie strany Jiří Krutílek předseda strany Věci veřejně Vyškov.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1. Ideologie strany Jiří Krutílek předseda strany Věci veřejně Vyškov."— Transkript prezentace:

1 1

2 Ideologie strany Jiří Krutílek předseda strany Věci veřejně Vyškov

3 Před rokem jsem se začal zajímat o novou politickou stranu Věci veřejné. Zaujala mne především svým programem, odhodláním bojovat s korupcí a skoncovat se zadlužováním našeho státu To, že do svých řad nepřijímá bývalé členy komunistické strany, bylo pro mne milým překvapením Předvolební kampaň do parlamentních voleb potvrdila, že strana Věci veřejné jde důsledně za svým cílem V červnu jsem se stal členem a v červenci jsme založili Vyškovský klub

4 Pak jsem se rozhodl podat trestní oznámení na neznámého pachatele z důvodu nesprávného hospodaření při správě státního majetku ve společnosti Jihomoravské pivovary a.s. Vyškov, který je majetkem ministerstva zemědělství. K záchraně pivovaru byla sepsána petice a podepsalo ji 4500 občanů

5 Podal jsem také trestní oznámení na Radu města Vyškova z důvodu nesprávného hospodaření při správě majetku. Důvodem pro trestní oznámení bylo odsouhlasení stavby veřejného parkoviště za 4 mil. Kč, které bylo koncepčně postaveno pro soukromý subjekt polikliniky, jehož vlastníkem je jeden z radních. Parkoviště bylo postaveno na pozemku města na základě stavebního povolení soukromého subjektu a bez výběrového řízení. Stavbu prováděla táž stavební firma, která byla zhotovitelem nového zdravotnického zařízení Výsledek? Zákon prý porušen nebyl. Celá kauza byla odložena. Po této zkušenosti se obávám, že trestní oznámení na Pivovar Vyškov bude odloženo také.

6 Není to naše vina, ale jak dokázat našim voličům, že to s bojem s korupcí a „kmotry“ myslíme vážně? Při naší předvolební kontaktní kampani v komunálních volbách, kterou jsme se snažili dle času a finančních prostředků provést co nejzodpovědněji, se nám to ve Vyškově nepovedlo.

7 Co dál ? Zbývá nám jen jediné! A to tvrdě a nekompromisně se držet svého programu, s kterým šla naše strana do volební kampaně. Myslím tím ukázat voličům, že nejsme ochotni tolerovat jakékoliv „koketování“ vládních koaličních stran s dinosaury, ať už s malými či velkými! Je to jediná šance, jak může naše strana přežít, i když to případně bude konec současné vládní koalice. Pokud se tak nestane, skončí naše strana (i s krásnými ideály) na smetišti dějin.

8 Žádám Vás všechny přítomné, abychom si při dnešní ideové konferenci jasně řekli, jak se budeme zasazovat o stát, v němž se dá dovolat práva. Přihlížet tomu, jak se tuneluje majetek státu, přihlížet nesmíme.

9 Děkuji za pozornost


Stáhnout ppt "1. Ideologie strany Jiří Krutílek předseda strany Věci veřejně Vyškov."

Podobné prezentace


Reklamy Google