Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Skok ve vývoji – a proč? SCHOPNOSTISCHOPNOSTI ČAS Vaši soupeři Vy.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Skok ve vývoji – a proč? SCHOPNOSTISCHOPNOSTI ČAS Vaši soupeři Vy."— Transkript prezentace:

1 Skok ve vývoji – a proč? SCHOPNOSTISCHOPNOSTI ČAS Vaši soupeři Vy

2 Pokrok – individuální záležitost Technologie? Stroje? Organizace, struktura? Lidé? Ne Ano Vývojový skok ve sportu

3 Silná idea, inspirující sen? Je obtížné získat podporu pro soubor menších změn Je snadnější prosadit komplexní návrh „Silná idea“, to zní lépe než 10 změn strategie, politiky… „Silná idea“, to se dobře pamatuje Jaká je inovace Vaší práce? Jaká je Vaše „velká idea“?

4 Idea, pokus, čin Představa Analýza Strategie řešení Plán Provedení Vyhodnocení Postup: ….a více než kdy jindy přemýšlejte, inovujte!

5 Inovace Je naprostou nutností… Experimentujte jako blázni… Nebojte se nezdaru… Mnoho trpělivosti i nadšení… Ptejte se „ co kdyby…“ Je smysluplná, významná… Procter a Gamble Turner Broadcasting Dell Computer CERN IBM Novartis Hesla obchodního světa!

6 Čas pracuje proti nám Čas Podpora novému návrhu Odpor proti novému návrhu

7 Optimální strategie NadšeníNápadAkce Skvělé řešení NadšeníNápad Akce Snílek Nadšení Nápad AkceWorkoholik Nadšení NápadAkcePrůměr ++ + + + + + + = = = =

8 Mike Teti - myšlenky, cíle Zapracujte do systému úspěšné prvky přípravy z minulosti Vytvořte stabilní tréninkové podmínky, které rozvíjejí všechny aspekty výkonnostního rozvoje S tréninkovým modelem se sportovec aktivně ztotožňuje, program musí být pobídkou Trénujte, studujte a dokončete své vzdělání, vytvořte předpoklady pro svou budoucí kariéru v zaměstnání Nations Cup…Neolympijské disciplíny…Olympijské disciplíny Vzdělávejte trenéry a stejně tak sportovce Zařaďte společný trénink mužů a žen Pokud budete pracovat pokaždé stejným způsobem, je to velká chyba - výsledek bude stejný. Přímost a poctivý přístup je hlavní zásada


Stáhnout ppt "Skok ve vývoji – a proč? SCHOPNOSTISCHOPNOSTI ČAS Vaši soupeři Vy."

Podobné prezentace


Reklamy Google