Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ArtParty uvádí. CM (Community Music ltd.) je nezisková organizace zaměřená na moderní hudbu. Sídlí v Londýně a úspěšně působí již od roku 1983. Cílem.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ArtParty uvádí. CM (Community Music ltd.) je nezisková organizace zaměřená na moderní hudbu. Sídlí v Londýně a úspěšně působí již od roku 1983. Cílem."— Transkript prezentace:

1 ArtParty uvádí

2 CM (Community Music ltd.) je nezisková organizace zaměřená na moderní hudbu. Sídlí v Londýně a úspěšně působí již od roku 1983. Cílem CM je vytvářet novou hudbu a rozšiřovat přístup ke vzdělávání. Poskytuje mladým lidem příležitosti k tomu, aby mohli rozvíjet své dovednosti a talent. CM usiluje o to, pomoci umělcům propagovat multi – kulturní hudbu, vytvářet novou moderní hudbu a podpořit muzikanty a výtvarníky, kteří nestudovali na univerzitách.

3 ArtParty ArtParty je jedním z projektů londýnské neziskové organizace (Community Music ltd.). Jedná se o mezinárodní projekt mezi Českou Republikou, Maďarskem, Anglií a Norskem zaměřený na moderní hudbu a umění, financovaný ESF. Náplní je podpořit mladé muzikanty a výtvarníky z těchto zemí a vytvořit příležitost pro mládež z romských komunit.

4 ArtParty Projekt se skládá z hudebních kurzů a kulturních výměn mezi zmíněnými zeměmi. Snahou je podnítit v mladých lidech kreativitu, umožnit jim vzdělávání a povzbudit umělce k vzájemné spolupráci a seznamování se s novými věcmi. Záměrem je umožnit dětem z různých komunit rozvíjet jejich kreativitu a podnítit mladé talenty k objevování toho, co se děje v jiných zemích, k získávání mezinárodních kontaktů a rozvíjení dovedností díky školení.

5 ArtParty Projekt zahrnuje několik sfér: vzdělávání podpora umělců vytvoření dlouhodobého zázemí pro hudbu a výtvarné umění v podobě místních komunitních center Text a zpěv Zuzana Mirgová - nahráno v dílně hudebních technologií

6 Vzdělávání a)Hudební dílny pro mladé Jedná se zpravidla o dílny hudebních technologií, tj. vytváření vlastní hudby na počítači s možností nahrávat hlas a DJ-ingu. Podporují rozvoj kreativity, schopnost koncentrace a učení se, komunikace a práce ve skupině. b) Kurzy pro budoucí učitele Tento kurz je určen těm, kteří mají zájem o vyučování dílen hudebních technologií či DJ-ingu. Je důležitou součástí dlouhodobé strategie projektu, která umožní, aby měli mladí lidé k těmto kurzům přístup i po skončení projektu. CM nabízí kurzy v oblasti moderní hudby. ArtParty

7 Podpora umělců Součástí projektu je podpora začínajících umělců v podobě možnosti vystupovat či vystavovat, poskytnutí hudebního vybavení, prostoru pro práci, odborné konzultace apod. ArtParty

8 Komunitní centra Dlouhodobou strategií projektu ArtParty je vytvořit komunitní centra, která by se stala zázemím pro hudbu a výtvarné umění a fungovala by i po skončení projektu. bude poskytovat podporu nově vznikajícím projektům v podobě školení lektorů, organizace workshopů, přednášek o komunitní práci a pomoc s praktickým vedením centra. ArtParty


Stáhnout ppt "ArtParty uvádí. CM (Community Music ltd.) je nezisková organizace zaměřená na moderní hudbu. Sídlí v Londýně a úspěšně působí již od roku 1983. Cílem."

Podobné prezentace


Reklamy Google