Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

PETS Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Rita Náplavová. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "PETS Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Rita Náplavová. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného."— Transkript prezentace:

1 PETS Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Rita Náplavová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

2 Learn vocabulary: a fish a cat a dog a mouse a bird a rabbit a spider

3 What's this? It's a bird. It's a spider. It's a cat. It's a rabbit. It's a fish. It's a mouse. It's a dog.

4 Is it a …? Is it a bird? Yes, it is. Is it a dog? No, it isn't. Is it a spider? Is it a cat? No, it isn't. Is it a rabbit? Yes, it is. Is it a mouse?

5 Find the animals IRBD PIDERS SUMEO CTA GOD HSIF BATRIB
BIRD SPIDER MOUSE CAT DOG FISH RABBIT

6 What's your favourite pet? Match:
My favourite pet is a dog. My favourite pet is a spider. My favourite pet is a rabbit.

7 My favourite pet is a cat.
My favourite pet is a bird. My favourite pet is a fish.

8 And what's your favourite pet?

9 Zdroje obrázků Pták [cit ]. Dostupné pod licencí Public domain na WWW: < Kočka < Ryba < Pes < Pavouk < Králík < Myš < Obličej dívky – 1. snímek [cit ]. Dostupné pod licencí Public domain na WWW: < Obličej chlapce – 2. snímek < Obličej dívky – 3. snímek < Obličej dívky – 4. snímek < Obličej chlapce – 5. snímek < Obličej dívky – 6. snímek < Smajlík <


Stáhnout ppt "PETS Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Rita Náplavová. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného."

Podobné prezentace


Reklamy Google