Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Možná se k Vám poslední dobou dostal vzkaz mužů pro ženy.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Možná se k Vám poslední dobou dostal vzkaz mužů pro ženy."— Transkript prezentace:

1 Možná se k Vám poslední dobou dostal vzkaz mužů pro ženy.
Bohužel ne vždy se posílá dohromady i s odezvou žen. Proto v tomto dokumentu najdete oba tyto texty a mnoho dalších rad k zamyšlení, které vám mohou zlepšit život  Navíc z něj vyplývá, jak málo muži znají ženy. POKUSME SE TO ZMĚNIT A DOJÍT V ČTENÍ AŽ NA KONEC!!!

2 Vzkaz mužů ženám Milé ženy, pořád něco slýcháme o ženských pravidlech. Konečně máme možnost napsat něco i my. Tak tedy - tohle jsou naše pravidla! Všimněte si, že všechna mají číslo 1. Vaši muži

3 1. Narozeniny a Valentýn a výročí nejsou výzvou k našemu opětovnému pátrání po dárku. 1. Občas na vás nemyslíme - smiřte se s tím. 1. Neděle = sport. Je totéž co úplněk nebo příliv a odliv. Nic s tím nenaděláte. Nakupování není sport a nikdy je za sport považovat nebudeme. 1. Záchodové prkýnko - už jste velké holky. Když je nahoře, dejte ho dolů. My ho musíme mít odklopené, vy zase sklopené, nebudeme vyvádět kvůli tomu, že jste ho nechaly dole. Řekněte jasně, co chcete. Vyjasněme si jedno: jemné náznaky nezabírají, důraznější náznaky nezabírají. Prostě to řekněte! 1. Ano a ne jsou dokonale přijatelné odpovědi takřka na každou otázku. 1. Choďte za námi s problémem jedině tehdy, budete-li ho chtít vyřešit. Na soucit máte ostatní ženské. 1. Kontrolujte prosím olej v autě! 1. Pokud nechcete nosit prádlo jako fotomodelky, nechtějte na nás,abychom se oblékali jako hoši z telenovely.

4 1. Domníváte-li se, že jste tlusté, pravděpodobně jste, neptejte se nás. Odmítáme na to odpovídat. 1. Nechte nás koukat na jiné ženské, stejně se podíváme - máme to v genech. 1. Prosíme - kdykoli je to možné, mluvte až o reklamních přestávkách. 1. Kryštof Kolumbus nepotřeboval poradit, my taky ne. 1. Náš vztah už nebude nikdy takový, jaký byl během prvních dvou měsíců, co jsme spolu chodili. Smiřte se s tím a přestaňte si stěžovat kamarádkám. 1. Všichni muži rozeznávají pouze 16 barev - stejně jako výchozí nastavení Windows. Nemáme nejmenší tušení, co je meruňková nebo skořicová. 1. Položíte-li nám otázku, na kterou nechcete slyšet odpověď, očekávejte odpověď, kterou nechcete slyšet. 1. Pokud se vás ptáme, co se stalo, a vy odpovíte nic, budeme se chovat, jako že se nic nestalo.Víme, že to tak není, ale za hádku to nestojí. 1. Nejsme jasnovidci. Naše neschopnost číst vaše myšlenky není důkazem toho, že nás nezajímáte. 1. Pivo je pro nás stejně vzrušující jako pro vás kabelky. 1. Máme vytvarovaná těla! Kulatá je také tvar.

5 Děkujeme, že jste si to přečetly
Děkujeme, že jste si to přečetly. Víme, že dnes mnozí z nás budou spát v obýváku na gauči, ale to nevadí. Bereme to jako čundr.

6 Vzkaz žen mužům Milí muži, děkujeme vám, že jste nám nastínili svá pravidla. Konečně víme, co se ve vás odehrává, zatímco mlčíte. Díky pregnantním formulacím a ujasnění témat nejvyšší důležitosti, jsme pro vás nyní mohly vypracovat cílenou specifikaci tezí. Vzhledem k tomu, že korespondují s vašimi precedenty, mají rovněž všechny číslo 1. Vítáme vaši iniciativu a těšíme se na další spolupráci

7 1. Když něco potřebujeme, tak nám to dovolte koupit, a nepátrejte, proč to potřebujeme a co tím budeme dělat 1. Občas menstruujeme – smiřte se s tím 1. Sobota = úklid. Je to totéž co tornádo nebo blizard. Nic s tím nenaděláte hodinová nepřetržitá služba u dětí není dovolená a nikdy ji za dovolenou považovat nebudeme 1. Pochopte, že spodní plocha zvednutého záchodového prkýnka, okraj mísy ani podlaha nejsou vhodné pro značkování teritoria – jste už velcí kluci, když nacákáte, utřete po sobě. 1. Vyjasněme si jedno: Jasně formulované žádosti nejsou sekýrování. Jemné náznaky nezabírají, důraznější náznaky nezabírají. Tak prostě říkáme, co chceme. 1. „Ne“ znamená „Ne“ a „Nechci“ znamená „Nechci“, nepřemlouvejte nás, že je to jinak. 1. Nechcete-li, abychom vás obtěžovali s problémy, které nedokážete vyřešit, a hledali u vás útěchu, nikdy se nás neptejte, proč jsme byly u kamarádky tak dlouho, a o čem spolu můžeme pořád mluvit. 1. Když vyluxujete lednici, řekněte nám o tom. 1. To, že chceme, abyste si občas vzali čisté oblečení neznamená, že se máte oblékat jako hoši z telenovely. Jestliže chceme, abyste se oblékali jako hoši z telenovely znamená to, že chceme nosit prádlo jako fotomodelky.

8 1. Na otázku, jestli nejsme tlusté, odpovídejte vždy a za všech okolností: „Jsi krásná!“ 1. Nechte nás chovat se intuitivně, ačkoli to svou logikou nechápete, stejně se tak chovat budeme - máme to v genech. 1. Prosíme - o reklamních přestávkách nepřepínejte na jiné kanály a nechoďte si pro pivo, ať vám můžeme sdělit to, vám už dlouho chceme říci. 1. Pokud nemáme dojet někam jinam než kam míříme, dovolte nám někdy, ať se zeptáme na cestu. Kolumbus taky mířil původně do Indie. 1. Nikdy nebudeme vařit jako vaše maminka. Smiřte se s tím a přestaňte si stěžovat. 1. Všichni muži rozeznávají pouze 16 barev - stejně jako výchozí nastavení Windows. Proto nám věřte, když řekneme, že to, co máte na sobě, se k sobě nehodí. 1. Pláč v extrémních situacích není hysterie. Extrémní situaci poznáte podle toho, že pláčeme. Reagujte obejmutím, v opačném případě očekávejte reakci, kterou nechcete zažít. 1. Pokud vidíte, že se něco stalo, neptejte se, co. Stejně víte alespoň o pěti věcech, které se mohly provalit. Prostě nás odproste, obejměte a polibte. Jakékoli jiné chování vyvolá hádku, a to vám za to nestojí. 1. Nejsme jasnovidky. Naše neschopnost poznat, že máte s někým nebo něčím problémy neznamená, že jsme večeři nedosolily schválně. 1. Z vašeho piva jsme nadšené stejně jako vy z našich kabelek. 1. Jsme krásné, sexy a žádoucí! Prsa po tatínkovi jsou taky prsa.

9 Děkujeme vám, že jste si to přečetli
Děkujeme vám, že jste si to přečetli. Víme, že mnohé z nás zažijí osamělý víkend, ale to nevadí. Bereme to jako relax.

10 Toto je samozřejmě nadsázka
Toto je samozřejmě nadsázka. Když ale čteme skutečné časopisy a různé knihy, všude vidíme jen, že muži jsou z Marsu a ženy z Venuše. My jsme ale lidé a všichni jsme se vyvinuli na stejné planetě a to na Zemi !!! Tak proč si nerozumíme?

11 Možná proto, že většina mužů jsou pohodlní sobci a ženy jim to tolerují.
Oblíbené vysvětlení, proč jsou muži nevěrní, je taková, že je to jejich přirozenost. Ale ve světě opů (a zvířat vůbec) najdeme nejen patriarchát a matriarchát, ale také život v párech tak věrný, že zemře-li jeden z partnerů, ten druhý už si NIKDY jiného nenajde, přestože samci mají penis také.

12 Je to přece jen dobrá výmluva, že muži za své chování vlastně nemohou.
Možná pomáhá i ženám a mnoho z nich tím omlouvají své partnery, ale ve skutečnosti to vztahům mužů a žen neprospívá a zlepšení se nedočkáme. Vždyť lidé se budou vyvíjet lépe, jen když NEBUDOU POHODLNÍ!!!

13 Budou-li ženy muže omlouvat, nebudou šťastné, protože se nedočkají změny a vše bude stále ve stejných kolejích. Muži ale také nebudou šťastní, protože nebudou mít doma šťastné partnerky. Šťastná partnerka zajistí muži život v ráji.

14 Je to začarovaný kruh, že?
Co když ale přestaneme řešit, kdo je z jaké planety a začneme žít a dělat si radostnější život navzájem? Soužití dvou pohlaví nemůže být taková věda, vždyť už to funguje takových let…

15 Zřejmě nějaký muž začal omlouvat své chování tím, že to je vlastně jeho přirozenost.
Proto by se mohli muži snažit, aby se ženy zbavily těchto rozšířených názorů a měly o mužích lepší mínění. Současný stav je totiž žalostný a horší být snad ani nemůže. A přitom by změna prospěla všem.

16 Víte, co si ženy myslí o mužích, ať už je omlouvají čímkoli?
Nic lichotivého… Co řekl Bůh, když stvořil Adama? Umím i lepší věci...

17 Není třeba dělat z muže debila. Udělá to sám.
Víte, proč Bůh stvořil ženu? Protože zjistil, že v prvním případě stvořil blbce. Proč jsou muži hloupější než ženy? Už jste viděli ženu, která by si vzala muže jenom pro jeho pěkné nohy? Pokud můžeš, vyber si mladšího chlapa. Jde stále o jedno a totéž. Starší rozhodně není zralejší... Kdysi byla jedna žena, která pochopila muže. Bohužel zemřela smíchy dřív, než to mohla povědět ostatním. Co je to? Má to osm rukou a IQ 60? Čtyři muži sledují fotbalový zápas. Jaký je rozdíl mezi mužem a silonkami? Žádný, obojí utečou, když je potřebuješ.

18 Nemusíte ale ztrácet naději, vše se dá změnit
Nemusíte ale ztrácet naději, vše se dá změnit. Ptáte se, co pro to mohu udělat? Večerní kurzy pro muže: LEKCE 1 - Role toaletních papírů: Rostou na držácích? Beseda u kulatého stolu. LEKCE 2 - Je možné močit a používat přitom techniku zvednutého prkýnka bez toho, aby utrpěly okolní zdi a podlaha? Skupinové cvičení LEKCE 3 - Základní rozdíly mezi košem na prádlo a podlahou. Obrázky s názornými popisky. LEKCE 4 - Nádobí a příbory po večeři: Mohou levitovat a doletět až do dřezu? Příklady na videu. LEKCE 5 - Výuka hledání věcí, začátek hledání na správném místě místo pobíhání a řevu po celém bytě. Otevřené fórum. LEKCE 6 - Koutek zdraví: Nošení květin není zdravotně závadné. Video a audio nahrávky. LEKCE 7 - Pravý muž se zeptá na cestu. Těžké situace každodenního života. LEKCE 8 - Je geneticky nemožné tiše sedět, když drahá polovička parkuje? Simulace na trenažéru. LEKCE 9 - Lekce života: Základní rozdíly mezi matkou a manželkou. Diskuse ve třídě, hraní scének. LEKCE 10 - Jak být ideálním společníkem na nákupech. Relaxační cvičení, techniky dýchání a meditace. LEKCE 11 - Jak zabránit mozkové atrofii: Pamatujeme si narozeniny, výročí, ostatní důležitá data a zavoláme, pokud přijedeme později. Mozkové šokové terapie plus nabídka plné lobotomie.

19 Ne, to byla jen legrace  Protože… Skutečnost je mnohem horší.
Muži vědí o ženách těchto deset zásadních věcí: 1/ 2/ 3/ 4/ 5/ 6/ 7/ 8/ 9/ 10/ Ženy mají prsa. Proč se ale snažit mít k ženám lepší vztah? Protože…

20 Ženy mají sílu, co okouzlí muže. Nosí děti, nosí utrpení
Ženy mají sílu, co okouzlí muže. Nosí děti, nosí utrpení. Nosí povinnosti, ale přitom drží pohromadě štěstí, lásku a radost. Usmívají se, když chtějí křičet. Zpívají, když chtějí plakat. Pláčí, když jsou šťastné a smějí se, když jsou nervózní. Perou se za všechno, čemu věří. Postaví se proti nepravosti. Neberou "Ne" jako odpověď, když věří v lepší řešení. Nepotřebují nové boty, aby je mohly mít jejich děti. Jdou k lékaři s ustaranou přítelkyní. Milují nepodmínečně. Pláčí, když jejich děti excelují a radují se, když jsou jejich přátelé oceněni. Jejich srdce se lámou, když zemře přítel. Trápí se při ztrátě člena rodiny, ale stále jsou silné. I když si myslí, že už jim žádná síla nezůstala. Vědí, že pohlazení a polibek vyléčí zlomené srdce. Ženy jsou různých velikostí, barvy a tvarů. Mohou řídit, létat, chodit, běhat. Srdce ženy je to, co způsobuje, že se svět otáčí. Ženy dělí od mužů mnohem víc než jen porod - nosí radost a naději. Nabízí soucit a ideály. Ženy mají vždycky co říct a co darovat. Nejenže jsou schopné myslet, ale jsou schopné i zdůvodňovat a vyjednávat.

21 Co byste tedy měli vědět o ženách?
Polibek, kterého se nemusí doprošovat, je pro ženu totéž, čím jsou pro muže volné lístky na fotbalový šampionát. Podobně jsou na tom květiny dané mimo výročí a narozeniny a svátku sv.Valentýna. Při líbaní na ženu zapůsobí, když více používáte rty než jazyk. Opravdovou ženskou vášeň zažijete, přestože se vám to nezdá, při jemném líbání na šíji, zádech a na spodní straně kolenou. Nikdy nebudete umět líbat tak dobře, abyste se tím mohl chlubit. Víc než cokoliv jiného ženy chtějí, abyste je rozesmál. I když má žena na sobě krutě sexy prádlo, když ji poprvé vidíte svlečenou, má raději bílé bavlněné kalhotky. Nikdy ji nenechte jit samotnou do kina, na večírek nebo na jinou podobnou událost. Její práce je stejně tak důležitá jako vaše.

22 Ženy nesnášejí muže, kteří lžou.
Správná žena má stejnou radost z dárku, který nic nestojí, jako z dárku, který je drahý .Ten vtipný, dokonalý dárek, který dokazuje, že jste dobře poslouchal, je dvakrát tak lepší než cokoliv, co koupíte od Versaceho. Nikdy se ženy neptejte, proč se na vás zlobí, protože se rozzlobí ještě víc proto, že to nevíte. 0,05 % mužů je natolik atraktivních, že nemusí být galantní. Většina žen starších dvaceti pěti let takové muže obdivuje s náležitým odstupem. Jestli jste svobodný, pomůže vám tango. Jestli jste ženatý, tak si ho také zatancujte. Třeba i se svou manželkou. Krásné ráno pro ženu znamená: Probuzení jemným polibkem a obejmutím, snídaně v posteli, čerstvý orange džus a pečivo, koupel v liliovém oleji. Krásný večer pro ženu znamená: Večeře při svíčkách pro dva a následný tanec, horká sprcha (sama), milování, sladké povídání a mazlení v posteli, usnout v jeho silných pažích.

23 Ženy se nechtějí vdávat proto, aby vás vlastnily
Ženy se nechtějí vdávat proto, aby vás vlastnily. Když své partnerce budete projevovat svou lásku a budete ji vnímat jako nejkrásnější a nejúžasnější bytost na světě, nikdy vás do svatby nebude nutit. Pokud jí ale nedopřáváte tento pocit, chce si ho vynahradit svatbou, kdy má ten pocit alespoň jeden den. Projevování lásky má i jiná pozitiva – nebude se vás ptát, zda je krásná a zda není tlustá. Proč by se ptala, když jí to budete projevovat. Pokuste se jí tedy říkat, jak moc ji máte rádi, jak je krásná a jak jste šťastní, že ji máte. Slova MILUJI TĚ nejsou heslem, po kterém vaše tělo podlehne do 10s samozničení. Když se vás žena ptá na vaše minulé vztahy, kamarádky, kamarády, zážitky apod., chce vás jen lépe poznat. Není důvod o tom mlčet. Každý má nějakou minulost. Např. první lásky jsou choulostivé téma. Ale ona má taky svou. A i ona ví, že první lásky jsou holt první lásky. Ona vám ji vyčítat nebude, když s ní o tom budete mluvit. Jinak má pocit, že vás ta vzpomínka stále trápí a chtěli byste vše vrátit zpět. Nebude po vás chtít, abyste se vzdal hezkých vzpomínek, když se sní o ně podělíte. Pokud s ní totiž o něčem nechcete mluvit, má pocit, že něco není v pořádku a že něco tajíte a chce to spravit, i kdyby měla být nesnesitelná. Ženě se někdy stačí jen mazlit a nebere to jako předehru k sexu. Velice ji totiž těší váš zájem. Proto bude vděčná i za polibek, mimo rutinní situace. Jako je loučení a vítání.

24 Stává-li se váš vztah nudný a partnerka už vás tolik nepřitahuje, tak si uvědomte, že je to i vaše lenost. Vždy se můžete oba okořenit váš život a hledáním jiné ženy tento problém nevyřešíte, přijde stejně. Radost z nové partnerky „do trojky“ asi vaší partnerce nedělá takovou radost jako vám. Dovedete si představit, co byste dělali, kdyby si partnerka přivedla k vám do postele muže a to ještě pěkného frajera? Snažte se být po sexu alespoň 15 minut vzhůru. V lepším případě si uvědomte, že dohra je možná ještě lepší než předehra.

25 Rad a námětů k zamyšlení by bylo ještě mnoho.
Ať už souhlasíte nebo ne, zkuste se nad tím jen zamyslet. AŤ JE ŽIVOT NÁS VŠECH LEPŠÍ A LEPŠÍ!!!


Stáhnout ppt "Možná se k Vám poslední dobou dostal vzkaz mužů pro ženy."

Podobné prezentace


Reklamy Google