Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

StrongFutureInternational. Jednodušší to již nebude ! Nechte se vést úspěšnými! Začněte budovat svůj business ještě dnes !  Chcete být sami svým šéfem?..

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "StrongFutureInternational. Jednodušší to již nebude ! Nechte se vést úspěšnými! Začněte budovat svůj business ještě dnes !  Chcete být sami svým šéfem?.."— Transkript prezentace:

1 StrongFutureInternational

2 Jednodušší to již nebude ! Nechte se vést úspěšnými! Začněte budovat svůj business ještě dnes !  Chcete být sami svým šéfem?..  Ve skutečném a seriózním businessu ?

3  PRODUKT = celosvětový aukční server Tripleclicks s více než 65.000 výrobky a službami  Silná společnost,která je na trhu od r.1998  Denně přes 2.000 registrací z více než 130 zemí světa  Možnost začít podnikat online bez nutnosti shánět prostory,řešit dopravu,platby atd !!!  Až 45% provize z celkové výše komisí na daný produkt  V ČR/SR novinka,obrovská perspektiva !!! Jistota spolupráce se silnou a seriózní celosvětovou společností Pracujete jen na sebe a výše výdělku není nijak omezena ! SFI je členem BBB a prochází pravidelnými audity Jednoduchá registrace ZDARMA Ihned po registraci začínáte vydělávat Šest způsobů výdělku do neomezené výše ! Účinné marketingové nástroje pro snažší sponzoring i komunikaci s downline Vlastní školící kurz,který Vás naučí vše o tom,jak vydělávat online ! Týmová práce v globálním rozsahu Silná podpora díky většímu počtu sponzorů Motivační program díky kterému nemůžete neuspět Absolutní svoboda investic !

4 1/ VersaPoints – ihned po registraci můžete začít skutečně vydělávat sbíráním VP bodů.které určují výši Vašeho podílu na zisku z aukcí 2/ Přímé provize – za každý nákup na TC serveru provize z nákupu až 45% z CV (celková výše provizí,každý produkt má tyto údaje uvedené v detailu) 3/ Sponzoring a duplikace – učte lidi,jak si úspěšně budovat svou síť a duplikujte své postupy,Vaše downline může růst raketovým tempem 4/ Dodatečný příjem – možnosti spolufinancovaného sponzorství,ECA a PPA programu

5  Tripleclicks je globální aukční server se širokým zaměřením zájmů  Přirovnat by se dal k CZ aukru s rozdílem,že TC je celosvětový !  Naleznete zde více než 65.000 produktů a služeb,přibývajících denně …  Po registraci do SFI se TC stává Vaším e-shopem,ze kterého budete profitovat ! Možnosti využití Tripleclicks : Vlastní e-shop s provizním systémem Nákup produktů a služeb Prodej vlastních produktů a služeb Možnost distribuce cizích produktů a služeb Aukce Pricebenders (výherní aukce s přihozy) Možnost prezentace vlastní hudby Program W3 (možnost příjmu z reklamy)

6 Šekem Výplata na Paypal SFI výplatní kartou O vyplacení provizí přes SFI výplatní kartu můžete zažádat po dosažení výdělku 20USD.Karta bude vytvořena a Vám zaslána,poté si můžete díky této kartě vybírat své peníze z bankomatu po celém světě


Stáhnout ppt "StrongFutureInternational. Jednodušší to již nebude ! Nechte se vést úspěšnými! Začněte budovat svůj business ještě dnes !  Chcete být sami svým šéfem?.."

Podobné prezentace


Reklamy Google