Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Informační materiál k projektu: Podnikání žen jako efektivní cesta k posílení rovných příležitostí na trhu práce. Projekt je financován z programu OPL.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Informační materiál k projektu: Podnikání žen jako efektivní cesta k posílení rovných příležitostí na trhu práce. Projekt je financován z programu OPL."— Transkript prezentace:

1 Informační materiál k projektu: Podnikání žen jako efektivní cesta k posílení rovných příležitostí na trhu práce. Projekt je financován z programu OPL ZZ a státního rozpočtu.

2 Centrum podpory podnikání Praha,o.s.
Fungující nezisková organizace od roku 2009, působící po celé ČR. Příjmy čistě z projektů EU. Převážně se zaměřujeme na cílové skupiny – ženy pečující o děti, začínající podnikatelky, kurzy pro osoby opouštějící věznice, absolventi. V současné době realizace 10 projektů.

3 Kdo se může projektu zúčastnit?
Ženy/muži na MD a RD Ženy po MD a RD vedeny na ÚP Ženy v domácnosti, pečující o jedno dítě do 7 let, a o dvě děti do 15 let. Začínající podnikatelky Ženy zaměstnané, hledající nové uplatnění

4 Kde se projekt uskuteční?
Projekt je na dobu 3 let, po tuto dobu se některé kurzy opakují 1-3 x v každém z měst. Místa realizace: Slaný, Kladno, Kralupy nad Vltavou, Rakovník, Beroun. Slaný – RC Rybička Kladno – co-workingové centru Podnikání Všem Kralupy – Vzdělávací centrum od A do Z Rakovník – místo ještě není určeno Beroun – MC Slunečnice

5 Jaké kurzy nabízíme: 1. Základy podnikání – 8 dnů – ve vašem městě Náplň: Proč a v čem začít podnikat, zákoník práce, novinky na úp, podnikatelský plán, živnostenský zákon, komunikace, asertivita, daňová evidence, daňové povinnosti pro podnikatele, sociální a zdravotní pojištění osvč, reklama v praxi, marketing na internetu, dotace z EU, příspěvky a rekvalifikace hrazené Úřadem Práce, tvorba www stránek – krok za krokem, technologie v rukou podnikatele. Součástí i hlídání dětí a občerstvení zdarma.

6 Jaké kurzy nabízíme: 2. Slaďování rodinného a pracovního života – 2 dny – ve vašem městě Náplň: time management, flexibilní pracovní doba, ošetřovné a práce při RD. Součástí i hlídání dětí a občerstvení zdarma.

7 Jaké kurzy nabízíme: 3. Intenzivní trénink – základy ICT - 2dny - jen Kladno Náplň: základní dovednosti s MS Word a Excel Součástí i hlídání dětí a občerstvení zdarma.

8 Jaké kurzy nabízíme: 4. Efektivní využití ICT v podnikání – 5 dnů – ve vašem městě. Náplň: MS Word a Excel pro pokročilé, využití PC v reklamě a účetnictví. Součástí i hlídání dětí a občerstvení zdarma.

9 Jaké kurzy nabízíme? 5. Akreditovaný kurz – finance a účetnictví v podnikání – vyučovacích dní – Pouze v Kladně. Náplň: komunikace, právo, marketing, daňová evidence, základy podvojného účetnictví, daně Součástí i hlídání dětí a občerstvení zdarma.

10 Dle vlastního výběru si můžete zvolit kurzy 1-5 v jakékoli kombinaci.

11 Trénink Určen pro absolventky kurzu Základy podnikání a slaďování rodinného a pracovního života. Semináře a workshopy – psaní CV, praxe přijímacího životopisu, finanční svoboda, operační systémy, prezentace úspěšných podnikatelek a podnikatele. Hrazeno z projektu – ubytování, strava a hlídání dětí.

12 Asistenční program pro účastnice projektu – pomoc při rozjezdu podnikání (web stránky, loga, marketinkové průzkumy, atd.)

13 1. Finanční pomoc začínajícím podnikatelkám – příspěvek 1
1. Finanční pomoc začínajícím podnikatelkám – příspěvek 1.000,- na proplacení poplatku za pořízení živnostenského oprávnění 2. Finanční pomoc zaměstnavatelům našich absolventek – podpora de minimis – až ,- na 3 měsíce.

14 Organizace kurzů Lektoři – Ing. Petra Hospodková; Aleš Levý, DiS; Kamil Vostrovský, DiS; Jiří Michálek a Bc. Lucie Mazalová Omluvy - formou sms, co nejdříve Hlídání dětí – v místě školící místnosti, děti nemají nárok na úhradu stravy z projektu, hlídání je hrazeno. Cestovné – na akreditovaný kurz bude propláceno cestovné na MHD či příměstskou hromadnou dopravu Evaluace – jednou za 3 školící dny vyplnění dotazníků o spokojenosti na kurzu. Dotazy – na informační schůzce

15 Kontakt Lucie Mazalová


Stáhnout ppt "Informační materiál k projektu: Podnikání žen jako efektivní cesta k posílení rovných příležitostí na trhu práce. Projekt je financován z programu OPL."

Podobné prezentace


Reklamy Google