Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Dům ze slaměných panelů -

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Dům ze slaměných panelů -"— Transkript prezentace:

1 Dům ze slaměných panelů -
ekonomické řešení pro ekologický život Marius Tarvydas UAB “Ecococon“ Manager marketingu a prodeje

2 Cílem UAB “Ecococon” je
Historicky bezprecedentní nárust ve výrobním sektoru a technologická úroveň výroby 20 st. má silný dopad na přírodní, sociální a ekonomické problémy. Nezodpovědný přístup v oblasti bydlení způsobující plýtvání zdroji a poškozování přírodního prostředí a lidského zdraví zapříčinil mnoho nevratných negativních následků. Cílem UAB “Ecococon” je vytváření a stavba zdravých a ekonomických domů z přírodních materiálů Věříme, že domy stavěné ze slaměných panelů Ecococon jsou : velmi slibné, protože jsou ekonomické, teplé a jejich konstrukce vyžaduje nízké náklady na pracovní sílu; přátelské k životnímu prostředí a odpovídající ekologickým principům; originální, protože dovolují použítí nejmodernějšího designu a vytváření obzvlášť individuálních domů.

3 UAB “Ecococon” Založeno v roce 2008
V současné době má naše společnost tým o velikosti 20 lidí Vyrábíme až 10,000 m2 slaměných panelů ročně Za rok vyrobíme v Litvě kolem 20 slaměných domů V současnosti je náš výrobek certifikovaný Evropskou unií Naše výrobky jsou vyváženy také do Litvy, Rakouska a na Slovensko

4 “Ecococon” výrobky slaměné panely jednoduchý montážní systém
produkce hotových eco - materiálů

5 Panely mohou být lepeny k sobě
Panely ze slámy I : Technologie zpracování slámy do panelů je jedinečná a ve světě nemá obdoby. Panely mohou být lepeny k sobě použitím suché metody při zachování 0.6 m šířky panelu použitím mokré metody při zachování 1.2 m šířky panelu

6 Panely ze slámy II : Sláma je do panelů natlačená rovnoměrným tlakem a hustota stlačení je přibližně 120 kg/m3. Vyčnívající sláma je stříhána speciálními nástroji do roviny, takže panely mohou být nahozeny daleko menším množstvím omítky, než jiné druhy panelů nebo slaměných povrchů.

7 Panely ze slámy III : Ecococon panely se odlišují od jiných dvojitým rámem Typický panel má rozměry 3 x 1.2 x 0.4 m. Překlady a okenní parapety jsou vyráběny podle daného projektu, tzn. k dostání v různých velikostech Panely nejsou příliš těžké (váha se pohybuje od 20 do 200 kg), takže mohou být přenášeny ručně, nebo pomocí malého vysokozdvižného vozíku.

8 Unikátní montážní systém panelů I:
Zdi ze slaměných panelů mají funkci nosné zdi celé stavby; Je možné vyrobit jedno- dvou nebo tříposchoďové domy za použití Ecococon panelů;

9 Unikátní montážní systém panelů II:
Obzvlášť velká výhoda našich panelů spočívá v rychlosti montáže přímo na místě stavby. V závislosti na úrovni přípravy, je možné smontovat 100m2 plochy za 1-2 dny; Při montáži Ecococon panelů, je zcela vyloučena tvorba rosných bodů, protože v místech, kde se panely spojují dohromady se sláma z boční strany jednoho panelu stlačí se slámou z druhého panelu a tím je dosaženo mimořádné těsnosti . Montáž je tak jednoduchá, že panely jsou k sobě spojovány pouze za použití vrtačky. Unikátní montážní systém panelů II:

10 Technická požadavky panelů ze slámy:
Ecococon panely vyhovují všem požadavkům v oblasti odporu, tlaku, nehořlavosti a životnosti materiálu. Díky unikátní technologii a přísné kontrole všech kroků výrobního procesu, nepřesahuje vlhkost ve slámě 15%.

11 Budovy/Design Ze slaměných panelů může být navržen jakýkoli typ veřejné nebo soukromé budovy. Dle vámi poskytnutého návrhu, vám připravíme technický návrh panelů a vyrobíme požadované velikosti a množství panelů.

12 Výroba hotových eko-materiálů
Naším cílem je maximalizovat množství používaného přírodního materiálu při výstavbě domu. Naše produkty zahrnují: Hliněné omítky; Hliněné podlaží; Finální omítky z bílé a hnědé hlíny;

13 Hledáme partnery Ty, kdo chtějí reprezentovat naši společnost ve své zemi a prodávat výrobky Ecococonu; Vítáme spolupráci s architekty, kteří doporučí náš produkt svým zákazníkům; Výrobní společnosti, které by měly zájem vyrábět domy ze slaměných panelů.

14 Děkujeme za vaši pozornost


Stáhnout ppt "Dům ze slaměných panelů -"

Podobné prezentace


Reklamy Google