Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

BEST ADVENTURE, s.r.o. U Habrovky 247 140 00 Praha 4, Krč Kontakt: Vladimír Červený Tel: 607 566 244 Vaše nevšední zážitky,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "BEST ADVENTURE, s.r.o. U Habrovky 247 140 00 Praha 4, Krč Kontakt: Vladimír Červený Tel: 607 566 244 Vaše nevšední zážitky,"— Transkript prezentace:

1 BEST ADVENTURE, s.r.o. U Habrovky 247 140 00 Praha 4, Krč Kontakt: Vladimír Červený Tel: 607 566 244 Email: info@bestadventure.cz Vaše nevšední zážitky, náš dobrý pocit. Prožijte nezapomenutelný den, plný adrenalinového dobrodružství. KURZY BEZPEČNÉ JÍZDY Jste řidič(ka) ? Čeká na Vás doma někdo, kdo Vás má rád ? Vozíte ve vozidle osoby, které máte rád(a) Vy ? Pokud ano, zdokonalujte své řidičské znalosti, trénujte krizové situace, ale i stále opakujte ! Máte zaměstnance – řidiče ? Jsou pro chod Vaší organizace důležití ? Máte škody na vozidlech po dopravních nehodách ? Pokud ano, podporujte jejich průběžný výcvik. Snižujte rizika!

2 Výcvik v „Kurzech bezpečné jízdy“ učí, jak řešit krizovou situaci, do které jste se JIŽ DOSTALI! Kurzy pořádáme na speciálních cvičištích (Most, Vysoké Mýto, Praha – Letná, Púchov (SK), Rakousko), případně na jiných místech k tomu vhodných. Kurzy se skládají z teoretické části a praktického výcviku jízdy na speciálních kluzných plochách, nezávisle na počasí a ročním období. Kurzy jsou zaměřeny k osvojení návyků pro řešení krizových situací i způsobu bezpečné jízdy, podle druhu dopravního prostředku, zaměření a potřeb jeho využití. Výcvik probíhá standardně formou jednodenních i vícedenních kurzů. Vyzkoušejte si, jak se Vaše vozidlo chová v extrémních situacích, jak správně reagovat a jak se chovat v krizových situacích. Výcvik v „Kurzech defenzivní jízdy“ učí, jak se do krizové situace NEDOSTAT! Kurzy provádíme přímo u zákazníka, tj. v místě, které si určí zákazník (sídlo, provozovna, apod.). Jedná se o způsob výcviku založený na předcházení krizových situací v silničním provozu. Hlavním úkolem je přimět účastníka silničního provozu výkladem, diskusí a odbornou testovou částí k zamyšlení nad problémy silničního provozu, uvědomění si problému nebezpečí při řízení motorového vozidla a přizpůsobení svého chování. Kurzy se skládají z teoretické části a praktické jízdy každého jednotlivého účastníka s instruktorem. Oba kurzy připravujeme pro skupiny osob nebo jednotlivce. Optimální pro praktický výcvik je, když má každý účastník na praktickou jízdu vlastní vozidlo.

3 Umíme spojit příjemné s užitečným Kurzy pořádáme na speciálních cvičištích (Most, Vysoké Mýto, Praha – Letná), případně na jiných místech k tomu vhodných. Obsah a rozsah kurzu je projednán dle přání zákazníka a možností realizace, dále je navržen harmonogram dne a následně dohodnut oběma stranami. Akce může obsahovat: program dle různých druhů dopravních prostředků (osobní, nákladní, BUS, Off Road, motocykly) krátký společný úvod (včetně organizačních a bezpečnostních pokynů) teoretická část (informace k praktickému výcviku) výcvik na kluzných plochách (viz kurzy bezpečné jízdy) výcvik na okruhu autodromu (viz kurzy sportovní jízdy) Doplňkový program: motokáry, jízdy vozidlem s telemetrií, referentské školení, slalomy s měřením a vyhodnocení časů, jízdy na trati OffRoad ostatní služby (oběd, občerstvení, ubytování, tlumočení a další dle dohody) pronájem: vozidel, vozidel s telemetrií, místnosti na vlastní prezentaci, konferenční techniky apod. pronájem dětského dopravního hřiště, jízdy se závodním jezdcem po okruhu autodromu, atd. sportovní, společenské a zábavné akce pro zpestření programu výcviku Počet osob kurzu je vždy předem projednán a závisí na přání zákazníka, obsahu a rozsahu kurzu, kapacitě výcvikových prostor, na udržení kvality výcviku, bezpečnosti účastníků a minimalizaci rizik. Vyzkoušejte si, jak se Vaše vozidlo chová v extrémních situacích, jak správně reagovat a jak se chovat v krizových situacích.

4 Obsah kurzu V kurzech názorně ukazujeme a cvičíme, jak připravit sebe a své vozidlo. Co by měl každý řidič vědět o svém vozidle, jak vozidlo nebo souprava reagují ve výjimečných situacích. Připomínáme základní znalosti z fyziky, jak působí odstředivé síly na vozidlo, adheze pneumatik, reakční a brzdné dráhy, vliv nákladu na vlastnosti vozidla. Výuka je doplněna krátkými instruktážními filmy a animacemi vozidel v nebezpečných situacích. Teoretická část probíhá v učebně za použití moderní projekční techniky v délce 1,5 - 2 hodiny. Formou výkladu a diskuse se účastníci seznámí se základními zásadami techniky jízdy a reakcemi v krizových situacích (v závislosti na druhu vozidla i způsobu jízdy podle zaměření řidiče). Praktický výcvik v délce 4 hodin se provádí na cvičných kluzných plochách pod dohledem instruktorů, kteří postupně seznamují účastníky se způsobem jízdy daným druhem vozidla, s praktickým ověřením a osvojením poznatků z teoretické části. Po celou dobu je zajištěna komunikace mezi instruktorem a účastníkem vysílačkami. O absolvování kurzu obdrží účastníci účastnický list, který zasíláme následně poštou. Časový harmonogram kurzu: 08:45příjezd účastníků 09:00 - 11:00teoretická část (učebna) 11:00 - 12:00praktický výcvik (kluzné plochy) 12:00 - 13:00přestávka na oběd 13:00 - 16:00 praktický výcvik (kluzné plochy) Pozn.: z organizačních důvodů může být pozměněn čas výcviku a přestávky na oběd

5 Naši instruktoři: Stejně důležitým a nezbytným předpokladem pro kvalitní výcvik řidičů je zkušený tým školitelů. Téměř všichni instruktoři jsou vysokoškolsky vzdělaní odborníci, pro které je automobilismus více než koníček. Většina z nich byla a mnozí stále ještě jsou aktivně zapojeni v automobilovém sportu. Jako závodníci (okruhy, rally), vedoucí týmu či týmoví inženýři (ČP Škoda Octavia Cup). Naši instruktoři mají najeté desítky tisíc kilometrů na našich a zahraničních silnicích ať už v osobních či nákladních automobilech. Naši instruktoři prošli firemním výcvikem pro instruktory na obdobných cvičištích v Rakousku. Samozřejmostí je neustálé doplňování informací a zkušeností z aktuálního automobilového světa a veřejné dopravy. Ve spolupráci s předními dovozci osobních a nákladních automobilů se informujeme o veškerých novinkách ve výbavě a systémech nových vozidel. Některá z nich máme možnost vyzkoušet na našich cvičištích. Co chceme: Chybějící nadstavba pro absolventy autoškol, zrušená krajská školící dopravní střediska pro profesionální řidiče nákladních vozidel, obrovský nárůst počtu nově registrovaných vozidel a s tím vším související nárůst počtu dopravních nehod a alarmující čísla usmrcených osob vedly majitele společnosti k myšlence vybudovat výcviková střediska s patřičným vybavením a zázemím a připravit tým kvalitních školitelů. Postupně se podařilo vybudovat hlavní páteř vzdělávacího systému - výcviková střediska ve Vysokém Mýtě a Mostě. Později byla doplněna o další školící areály v Čechách i na Slovensku. POLYGON MOST Popis cvičiště: 3 samostatné učebny každá s kapacitou až 23 osob vybavené projekční technikou (dataprojektor + PC, video + TV, zpětný projektor, plátno) Možnost využít vstupní halu s kapacitou až 50 osob 4 samostatné kluzné plochy: rovinka, zatáčka, kopec končící zatáčkou (výcvik v obou směrech) a kluzná plocha s úhybnou deskou. Technické vybavení ploch: příčné vodní bariéry, různé druhy povrchů, aquaplaningová dráha, měření rychlostí, ostřikování ploch možnost pronájmu okruhu Autodromu Most dráha pro vozidla OFF ROAD cca 3 ha) V případě požadavku na zajištění kurzu od naší firmy zpracujeme na vyžádání konkrétní cenovou kalkulaci.


Stáhnout ppt "BEST ADVENTURE, s.r.o. U Habrovky 247 140 00 Praha 4, Krč Kontakt: Vladimír Červený Tel: 607 566 244 Vaše nevšední zážitky,"

Podobné prezentace


Reklamy Google