Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Střední odborná škola automobilní a Střední odborné učiliště automobilní Dukla 313, Ústí nad Orlicí SOŠ a SOU automobilní v Ústí nad Orlicí je státní školou.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Střední odborná škola automobilní a Střední odborné učiliště automobilní Dukla 313, Ústí nad Orlicí SOŠ a SOU automobilní v Ústí nad Orlicí je státní školou."— Transkript prezentace:

1 Střední odborná škola automobilní a Střední odborné učiliště automobilní Dukla 313, Ústí nad Orlicí SOŠ a SOU automobilní v Ústí nad Orlicí je státní školou s právní subjektivitou, která více jak 50 let zabezpečuje v regionu výuku studijních oborů spjatých s automobilovým průmyslem. Dlouhodobě dosahuje špičkových výsledků, o čemž svědčí umisťování jejích žáků na předních místech v celorepublikových soutěžích středních škol a učilišť s automobilovými obory. Areál SOŠ a SOU automobilního zahrnuje budovu školy s 18 učebnami, z toho 5 odborných pro výuku jazyků, fyziky, technologie a výpočetní techniky. Dále je vybudován přednáškový sál, učebna automobilové techniky, učebna pro přípravu řidičů, učebna diagnostiky a učebny vlastní autoškoly pro výcvik řidičů skupin M, A, B, C, T, E. V areálu školy je vlastní domov mládeže s 56 pokoji a kapacitou cca 150 lůžek, s tělocvičnou a sportovním areálem. Současně je zde umístěna kuchyň a jídelna. Praktický výcvik probíhá ve vlastním rozsáhlém areálu. Výraznou specifikou je úzká spolupráce se "Škodou Mladá Boleslav" a dalšími podnikatelskými subjekty, které se zabývají prodejem a opravami motorových vozidel. Žáci se při výuce vedle cvičné práce podílejí na opravách a diagnostice vozidel od malých motocyklů přes osobní auta až po nákladní automobily. Součástí výuky jsou, podle oborů, svářečský nebo řidičský průkaz.

2 Střední odborná škola automobilní a Střední odborné učiliště automobilní Dukla 313, Ústí nad Orlicí

3 Střední odborná škola automobilní a Střední odborné učiliště automobilní Dukla 313, Ústí nad Orlicí

4 Střední odborná škola automobilní a Střední odborné učiliště automobilní Dukla 313, Ústí nad Orlicí


Stáhnout ppt "Střední odborná škola automobilní a Střední odborné učiliště automobilní Dukla 313, Ústí nad Orlicí SOŠ a SOU automobilní v Ústí nad Orlicí je státní školou."

Podobné prezentace


Reklamy Google