Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Global One Humanitární Trust Global One Humanitární Trust pomozte zachraňovat životy s Global One pomozte zachraňovat životy s Global One vydělávejte s.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Global One Humanitární Trust Global One Humanitární Trust pomozte zachraňovat životy s Global One pomozte zachraňovat životy s Global One vydělávejte s."— Transkript prezentace:

1 Global One Humanitární Trust Global One Humanitární Trust pomozte zachraňovat životy s Global One pomozte zachraňovat životy s Global One vydělávejte s námi. vydělávejte s námi. pomáhejte s námi ostatním pomáhejte s námi ostatním staňte se součástí největšího staňte se součástí největšího celosvětového mumanitárního úsilí celosvětového mumanitárního úsilí Global One – Saving Life Product

2

3 Na této akci se již podílí 170 zemí na celém světě a postupně se připojují další charitativní organizace. Jak k tomu může každý z nás, jako jednotlivec, přispět ?

4 TYTO CENTY POMOHOU REALIZOVAT NÁŠ PROJEKT SAVE LIVES - ZACHRAŇTE ŽIVOTY SAVE LIVES - ZACHRAŇTE ŽIVOTY

5 Prozradíme Vám, že v budoucnu budeme mít produkt, který dokáže proměnit mořskou vodu na pitnou. Dalším je produkt, který potraviny nejen sterilizuje, ale prodlouží jejich trvanlivost až o dva týdny. UŽ JSTE NĚCO TAKOVÉHO SLYŠELI ? JÁ JEŠTĚ NE. Tyto produkty byly ve výzkumu několik let. Použitím tohoto produktu můžeme například prodloužit trvanlivost masa až o dva týdny. V mnoha zemích nemají lidé možnost uchovávat potraviny v chladu. Navíc tam vládne chudoba a neutěšené, ba přímo katastrofální sanitární a hygienické podmínky. Tyto produkty a mnoho dalších nám umožní dodat potraviny i do těch nejchudších koutů světa, všude tam, kde jsou nejvíce potřeba. JE TO NEUVĚŘITELNÉ.

6 Jsou to celosvětově převratné produkty, které změní život a jeho kvalitu mnoha lidem, kteří to potřebují. Na čekací listině je již zapsáno tisíce lékařů, kteří na tento produkt netrpělivě čekají. Avšak k mání bude až po startu celého projektu. Představte si, jak tento produkt změní život milionům lidí, kteří jsou nuceni denodenně pít znečištěnou a kontaminovanou vodu.

7 To byl jen malý pohled do vizí BLOBAL ONE a Scotta Evanse.

8 HUMANITÁRNÍ TRUST JE NĚCO VYJÍMEČNÉHO Tyto produkty nestojí mnoho a vzhledem k tomu, že máme příjmy z jiných zdrojů, budeme moci tyto produkty i my sami nakupovat

9

10 Existuje celá paleta zajímavých produktů, se kterými budete postupně seznámeni. Produkty, které zachrání život, které budou zásobovat obyvatelstvo vodou, energií a potravinami jsou jen jedněmi z nich. O mnoha produktech, které také díky GLOBAL ONE přijdou na trh, ještě nesmíme hovořit, protože nebezpečí útoku ze strany konkurence je veliké. Jedno Vám však mohu slíbit. Nebudete se stačit divit. Tyto produkty převrátí celosvětový trh. Některé z těchto produktů najdete i v regálech supermarketů. A na tom všem se Vy, jako partner GLOBAL ONE budete podílet a tím vydělávat.

11

12

13 Přehled produktů, obchodu a služeb Global one. Global One zavede na trh přes 300 nových revolučních výrobků a produktů z nejrůznějších oblastí. IIIIGoBidWin-Penny Auctions se slevami a lacinými exklusivními značkovými produkty HHHHumanitární trust s rozmanitými eko a bio výrobky a vymoženostmi MMMMultimiliardová cestovní kancelář s bonusy a slevami pro své partnery KKKKompletní nákupní středisko /Shopping-Mail/ pro každého člena PPPProdukty ze zdravotnické oblasti a potravinářského průmyslu.Např. Antioxidanty, kardiovaskulárníprodukty regulující krevní tlak, produkty proti cukrovce, produkty na zlepšení funkce mozku a podporující paměť, zlepšující koncentrační schopnosti, ani-eging produkty, antialergeny a mnoho dalších. NNNNabídka a využití software pro oblast sociálního networku ŠŠŠŠkolící programy. Tvorba hodnot / Jak investovat HHHHudba, E-Books, filmy, hry, produkty pro domácnost atd. Toto vše budeme moci využívat.


Stáhnout ppt "Global One Humanitární Trust Global One Humanitární Trust pomozte zachraňovat životy s Global One pomozte zachraňovat životy s Global One vydělávejte s."

Podobné prezentace


Reklamy Google