Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Benefitní program Odbory Plus. OBSAH 1. Představení - vize a fungování - lidé stojící za programem (Tým Odbory Plus) 2. Současná nabídka a úspěchy - slevy.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Benefitní program Odbory Plus. OBSAH 1. Představení - vize a fungování - lidé stojící za programem (Tým Odbory Plus) 2. Současná nabídka a úspěchy - slevy."— Transkript prezentace:

1 Benefitní program Odbory Plus

2 OBSAH 1. Představení - vize a fungování - lidé stojící za programem (Tým Odbory Plus) 2. Současná nabídka a úspěchy - slevy na produkty a služby běžné spotřeby - srovnání nabídek ve sféře financí - propagace 3. Plán na podzim 2012 - připravujeme

3 1. Představení - vize a fungování Benefitní program Odbory Plus má za cíl efektivně snižovat finanční zátěž všech Členů odborových organizací odborových svazů ČMKOS. = přinést odborářům něco navíc. Program se soustředí na zlevňování produktů a služeb v oblastech, které nás stojí nejvíce peněz – potraviny, cestovné, pohonné hmoty, telekomunikace, bankovní služby atd. Slevy a výhodné nabídky získáváme díky silné členské základně. České firmy jsou ochotné pro získání klientů z naší základny markantně slevit své výrobky a služby, čímž vzniká oboustranně výhodný obchod.

4 1.Představení - lidé stojící za vznikem programu (Tým Odbory Plus) Ing. Radka Sokolová, místopředsedkyně ČMKOS Mgr. Václav Pícl, místopředseda ČMKOS Mgr. Jiří Paták, výkonný ředitel společnosti chytryhonza.cz Pracovní skupina programu Odbory Plus – předsedové a zástupci některých odborových svazů sdružených v rámci ČMKOS Českomoravská konfederace odborových svazů – provozovatel programu Odbory Plus Společnost chytryhonza.cz – zajištění technického zázemí programu Odbory Plus

5 2. Současná nabídka a úspěchy - slevy na produkty a služby běžné spotřeby Každý zaregistrovaný člen automaticky získává: - běžný účet bez poplatků za vedení, bonus 500,- Kč, členskou kartu, spořící účet, věrnostní body u společnosti Tesco Na portále www.odboryplus.cz následně může zakoupit levnější jízdenky a permanentky od Českých drah.

6 Všichni členové programu Odbory Plus mohou využít 8 % slevu na nákup knih a učebnic na serveru www.knihy.czwww.knihy.cz Rovněž mohou všichni zaregistrovaní odboráři využít 7,5 % slevu na pobytové zájezdy do Chorvatska a Černé Hory od zavedené cestovní kanceláře Vítkovice Tours. Sleva se vztahuje i na nabídky last minute a super last minute.

7 2. Současná nabídka a úspěchy - srovnání nabídek ve sféře financí Všichni členové programu Odbory Plus si mohou jednoduše srovnat finanční produkty v odvětvích, které je zajímají (např. hypotéky, spoření na penzi, pojištění majetku, spořící účty atd.) V mnoha případech pak mohou využít nejrůznější slevy na uzavření vybraných finančních produktů nebo získat bonusy k úročení vkladů.

8 2. Současná nabídka a úspěchy - propagace Od spuštění dne 22. 6. 2012 na sebe program Odbory Plus přitáhl pozornost nejčtenějších a nejsledovanějších médií v ČR. Díky úspěšné propagaci programu Odbory Plus nabídlo partnerství programu přes čtyři desítky firem. S mnohými firmami společnost chytryhonza.cz zahájila jednání o vytvoření exkluzivních služeb a výrobků výhradně pro členy programu Odbory Plus.

9 3. Plán na podzim 2012 - připravujeme Na podzim letošního roku plánuje program Odbory Plus představit novou várku slev a výhodných nabídek. Jedna z významných sítí čerpacích stanic sleví členům minimálně 1Kč / l u pohonných hmot. Máme přislíbeno, že dodavatelé energií všem členům programu Odbory Plus vytvoří tarify, které ve všech ohledech sníží Vaše náklady na elektřinu a plyn. Všichni členové, kteří mají půjčku, budou moci využít nabídku snížení úrokové sazby. Navíc připravujeme s jednou z největších a nejstabilnějších cestovních kanceláří slevu 15 až 20 % na všechny zájezdy včetně last minute a super last minute nabídek.

10 Čím více nás bude, tím větší výhody budeme mít Abychom byli schopni vyjednávat stále výhodnější a lepší podmínky, je nutné, aby rostl počet členů zaregistrovaných na portále. Čím nás bude víc, tím budeme pro případné dodavatele zajímavějším klientem. Tým Odbory Plus


Stáhnout ppt "Benefitní program Odbory Plus. OBSAH 1. Představení - vize a fungování - lidé stojící za programem (Tým Odbory Plus) 2. Současná nabídka a úspěchy - slevy."

Podobné prezentace


Reklamy Google