Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

 V lednu letošního jsme se usnesli provést kompletní rekonstrukci elektrické sítě v sokolovně z důvodu havarijního stavu.  Tuto rekonstrukci provedla.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: " V lednu letošního jsme se usnesli provést kompletní rekonstrukci elektrické sítě v sokolovně z důvodu havarijního stavu.  Tuto rekonstrukci provedla."— Transkript prezentace:

1

2  V lednu letošního jsme se usnesli provést kompletní rekonstrukci elektrické sítě v sokolovně z důvodu havarijního stavu.  Tuto rekonstrukci provedla firma Ladislav Duchoň a Syn  Celkový náklad rekonstrukce činil – 80 087,- Kč  Bratru Ladislavu Duchoňovi tímto děkujeme za příkladnou pomoc.

3

4

5

6

7

8 Rekonstrukce kuchyně  Při jednom nepořádku jsme též rozhodli pro rekonstrukci žalostného stavu prostor kuchně.  Důvodem byl nevyhovující stav z hlediska hygieny a příslušných norem  Celková cena rekonstrukce včetně techniky – 78 264,- Kč  Tato rekonstrukce byla realizováná z velké části z daru 30 000,- Kč od Stavební firmy Kaláb s.r.o.

9

10

11

12

13


Stáhnout ppt " V lednu letošního jsme se usnesli provést kompletní rekonstrukci elektrické sítě v sokolovně z důvodu havarijního stavu.  Tuto rekonstrukci provedla."

Podobné prezentace


Reklamy Google