Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

EM-Ekogreen. Sanace TCE KONTAMINACE. Tri chlor ethylenu (TCE) je rozpouštědlo pro čištění ražených nebo kovových dílů před jejich galvanizací. Díky tomuto.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "EM-Ekogreen. Sanace TCE KONTAMINACE. Tri chlor ethylenu (TCE) je rozpouštědlo pro čištění ražených nebo kovových dílů před jejich galvanizací. Díky tomuto."— Transkript prezentace:

1 EM-Ekogreen

2 Sanace TCE KONTAMINACE. Tri chlor ethylenu (TCE) je rozpouštědlo pro čištění ražených nebo kovových dílů před jejich galvanizací. Díky tomuto rozpouštědlu bylo na území závodu Pune(Indie) 32 čtverečních metrů plochy velmi kontaminované. Závod byl blízko rozhodnutí ukončit jejich činnost. Míra znečištění se odhadla na 1800 kg.

3 Sanace TCE KONTAMINACE. Ekonomické rozdíly. Konkurenční cesta. o Čerpadlo a chemie"- 24 měsíců.Cena od 820.000 do 1.280.000 dolarů. o Naše cesta o EM – 18 měsíců. Cena 38 000 dolarů. o Výrobek EM byl vybrán pro dekontaminaci půdy a podzemních vod. EM je na 5% toho než by stála dekontaminace konvenčními metodami.

4 Pozice TCE v Pune.

5 BIO sanace TCE.

6 TCE / Analýza vody mikrogramů / litr.

7 TCE (μg / litr) - výsledky analýzy.

8 W: www.em-ekogreen.czwww.em-ekogreen.cz M: kotlin@em-ekogreen.czkotlin@em-ekogreen.cz M: seckar@em-ekogreen.czseckar@em-ekogreen.cz M: info@em-ekogreen.czinfo@em-ekogreen.cz Veškeré informace popsané ve výše uvedené prezentaci byly poskytnuty společností SCD Probiotics. Děkujeme Vám za pozornost a zájem.


Stáhnout ppt "EM-Ekogreen. Sanace TCE KONTAMINACE. Tri chlor ethylenu (TCE) je rozpouštědlo pro čištění ražených nebo kovových dílů před jejich galvanizací. Díky tomuto."

Podobné prezentace


Reklamy Google