Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Přemýšlíte, kam po maturitě? Přemýšlíte, co studovat? Přidejte se k nám!

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Přemýšlíte, kam po maturitě? Přemýšlíte, co studovat? Přidejte se k nám!"— Transkript prezentace:

1 Přemýšlíte, kam po maturitě? Přemýšlíte, co studovat? Přidejte se k nám!

2 Institut Ekonomiky a systémů řízení (545) pro Vás připravil 2 studijní obory ekonomického zaměření: Ekonomika a řízení v oblasti surovin Ekonomika a řízení v oblasti surovin Komerční inženýrství v oblasti surovin Komerční inženýrství v oblasti surovin Doufáme, že tyto obory osloví Doufáme, že tyto obory osloví a zaujmou právě Vás!

3 Je správné, že přemýšlíte o své budoucnosti! Pokud chcete zastávat managerské pozice, Pokud chcete zastávat managerské pozice, pokud chcete působit v technicko- hospodářských funkcích, pokud chcete působit v technicko- hospodářských funkcích, pokud chcete pracovat ve státní sféře či soukromých firmách, pokud chcete pracovat ve státní sféře či soukromých firmách, pokud chcete rozumět ekonomickým souvislostem, pokud chcete rozumět ekonomickým souvislostem, pak jste zde na správném místě. pak jste zde na správném místě.

4 Obor Ekonomika a řízení v oblasti surovin Je orientován na oblast ekonomiky a řízení podnikatelských subjektů. Je orientován na oblast ekonomiky a řízení podnikatelských subjektů. V rámci tohoto oboru je možné se formou volitelných předmětů specializovat rovněž na oblast podnikatelství a obchod surovin. V rámci tohoto oboru je možné se formou volitelných předmětů specializovat rovněž na oblast podnikatelství a obchod surovin.

5 Stěžejními jsou předměty zaměřené na problematiku: ekonomického a finančního managementu, ekonomického a finančního managementu, účetních systémů, účetních systémů, exaktních metod rozhodování, exaktních metod rozhodování, aplikace výpočetní techniky, aplikace výpočetní techniky, komunikace a týmové práce, komunikace a týmové práce, bankovnictví, bankovnictví, marketingu, marketingu, obchodních systémů, obchodních systémů, práva v oblastech financí, obchodu, duševního vlastnictví, atd. práva v oblastech financí, obchodu, duševního vlastnictví, atd.

6 Obor Komerční inženýrství v oblasti surovin Klade důraz na obecnou a univerzální inženýrsko- technickou problematiku, ekonomiku, řízení a bezpečnostně-právní problematiku. Klade důraz na obecnou a univerzální inženýrsko- technickou problematiku, ekonomiku, řízení a bezpečnostně-právní problematiku. Absolvent zde získá základní přírodovědní, technické, společensko-vědní, ekonomické a manažerské znalosti, doplněné znalostmi z oblasti práva. Univerzální technické vzdělání je rovněž zaměřeno na činnost odborného technického dozoru v oblasti bezpečnosti práce, technických složek státní správy, státní báňské správy, na konzultační činnost pro jednání podnikatelských subjektů se státní a veřejnou správou a jejich institucemi. Absolvent zde získá základní přírodovědní, technické, společensko-vědní, ekonomické a manažerské znalosti, doplněné znalostmi z oblasti práva. Univerzální technické vzdělání je rovněž zaměřeno na činnost odborného technického dozoru v oblasti bezpečnosti práce, technických složek státní správy, státní báňské správy, na konzultační činnost pro jednání podnikatelských subjektů se státní a veřejnou správou a jejich institucemi.

7 Stěžejními jsou předměty zaměřené na problematiku: bezpečnostního inženýrství, bezpečnostního inženýrství, komunikace a práce s informacemi, komunikace a práce s informacemi, práva v oblastech státní správy, financí, obchodu, práva v oblastech státní správy, financí, obchodu, managementu, managementu, tržní ekonomiky a ekonomiky podniku, tržní ekonomiky a ekonomiky podniku, daní a daňové evidence, atd. daní a daňové evidence, atd.

8 Podrobnější informace naleznete na: http://www.hgf.vsb.cz/oblasti/studium-a- vyuka/studijniobory. http://www.hgf.vsb.cz/oblasti/studium-a- vyuka/studijniobory. http://www.hgf.vsb.cz/oblasti/studium-a- vyuka/studijniobory http://www.hgf.vsb.cz/oblasti/studium-a- vyuka/studijniobory Pokud máte dotazy, rádi vám je zodpovíme!

9 VŠB–TUO, HGF, Institut 545, telefon: +420 597 323 327, e-mail: simona.matuskova@vsb.cz Ještě váháte? To nedělejte, neboť jak říká To nedělejte, neboť jak říká Woody Allen: „Osmdesát procent úspěchu je dorazit tam, kam máte.“ „Osmdesát procent úspěchu je dorazit tam, kam máte.“ Tak přijďte, těšíme se na vás! Tak přijďte, těšíme se na vás!


Stáhnout ppt "Přemýšlíte, kam po maturitě? Přemýšlíte, co studovat? Přidejte se k nám!"

Podobné prezentace


Reklamy Google