Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Stavební pravidla  Město stavíme společně! Společně znamená: rozdílné budovy, vzájemný ohled, případné vzdání se „svých“ stavebních dílků pro mimořádné.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Stavební pravidla  Město stavíme společně! Společně znamená: rozdílné budovy, vzájemný ohled, případné vzdání se „svých“ stavebních dílků pro mimořádné."— Transkript prezentace:

1

2 Stavební pravidla  Město stavíme společně! Společně znamená: rozdílné budovy, vzájemný ohled, případné vzdání se „svých“ stavebních dílků pro mimořádné stavby. Před vystavením hotové budovy se vždy domluv s vedoucím stavěného městečka: Má být přece postaveno společné město!  Stavět se bude na stolech, ne na „legových deskách“. K tomu se do připravených kelímků vezmou potřebné legové kostičky. Zdobení bude přirozeně probíhat ve městě.  Žádná samoobsluha v lego stavebnicích - setech! Když je jedna stavebnice postavena, prosíme o návrat krabice i s návodem.  Když se hledají legové kostičky, napřed se důkladně podívat a pak se ptát. Většinou naleznete díly sami rychleji!

3 Stavební pravidla  Důležité: Udržujte pořádek! Jinak může dojít k velkým zmatkům. Když už stavební kostky nebudou potřeba, vložte je do správných krabic a do správných přihrádek. Další účastník, který kostky hledá, bude mít radost, že je nachází na správném místě .  U staveb podle vlastní fantazie dbejte na následující:  Základy (16 x 16 bodů, max. 32 x 16 bodů)  Střechy jsou možné jen sedlové – lomené o dvou stranách. Není k dispozici tolik rohových dílků .  U řadových domů prosíme vsadit okna pouze vpředu a vzadu.  Stavění s překrýváním jednotlivých kostiček Lega® v řadách nad sebou vytváří pevnost a bezpečnost.  Prosíme, nevkládat ploché desky do domů: 1. zvenku to není vidět 2. jiní mohou ploché desky potřebovat pro jiné projekty.

4 Stavební pravidla  Nepoužívat ploché hladké desky (hladké dlaždice = ploché hladké desky bez vroubků), které by se připevnily na základovou desku (ani jako dekorace!), protože se pak velmi obtížně snímají.  V Lego® městě se nesmí jíst ani pít. K tomu máme stavební přestávky v jiné místnosti.  Nakonec: Hodně radosti při stavbě!

5


Stáhnout ppt "Stavební pravidla  Město stavíme společně! Společně znamená: rozdílné budovy, vzájemný ohled, případné vzdání se „svých“ stavebních dílků pro mimořádné."

Podobné prezentace


Reklamy Google