Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Systém CORONA SI 82 / SI 82+.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Systém CORONA SI 82 / SI 82+."— Transkript prezentace:

1 Systém CORONA SI 82 / SI 82+

2 Plastový systém CORONA SI 82 / SI 82+
Nejdůležitější technická kritéria: Kompletní systém pro vysoce izolovaná okna. Integrovaná do systému a dobře zpracovatelná. Technologie spojení s hliníkem.

3 CORONA SI 82+ Systémové znaky
První kompletní plastový okenní systém bez ocelových výztuh použitelný v praxi. Žádné tepelné mosty přes výztuhu, optimalizovaných komor v profilu (průběh izoterm). CORONA SI 82+ je vhodný pro pasivní domy, po úpravách možnost splňovat PHI standard. Hodnoty U: rámy: Uf  0,9 W/(m2K). Plně kompatibilní ke CORONA CT 70 a CORONA SI 82. Konkavform gebrauchsmustergeschützt?

4 CORONA SI 82+ průběh izoterm
přídavná informace Souběžné rozmístění komor přináší v oblasti tepelného komfortu následné výhody: Téměř paralelní průběh izoterm. Žádné tepelné mosty přes výztuhy. Příjemné povrchové teploty na straně interiéru. Bez proudění chladu uvnitř. Bez rizika kondenzátu na profilech. Konkavform gebrauchsmustergeschützt?

5 CORONA SI 82+ Komponenty pro pasivní dům (1)
přídavná informace Prostřednictvím dodatečných úprav je možné dosáhnout PHI standard: Distanční rámek ve skle – Thermix. PE-pěnová páska (jednostranně samolepící). Vakuové izolační pásy. Konkavform gebrauchsmustergeschützt?

6 CORONA SI 82+ Komponenty pro pasivní dům (2)
přídavná informace Výpočtové hodnoty z Institutu pro pasivní domy (PHI), Darmstadt: koeficient přestupu tepla rámu: Uf = 0,75 ( 0,02) [W/(m²K)] délkový koeficient přestupu tepla na okraji skla:  = 0,033 ( 0,002) [W/(m²K)] koeficient přestupu tepla okna: UW = 0.8 ( 0,02) [W/(m²K)] s Ug = 0,7 W/(m²K) Rozměry okna: 1,23 m  1,48 m (š x v) Minimální povrchová teplota na vnitřní straně okna: Tmin = 14,0 [°C] Konkavform gebrauchsmustergeschützt?

7 CORONA SI 82/SI 82+ Systémové znaky
Harmonické soft kontury Zasklení mm Systém se středovým těsněním se třemi těsnícími úrovněmi Hluboká, markantní vnitřní optika profilu a zaskl. lišty Osvědčená těsnící technika Vícekomorová technika: resp. 6 komor v rámu a křídle Široká paleta barev Stavební hloubka 82 mm Exkluzivní, patentovaná technologie u systému CORONA SI 82+ Systémové míry a příslušenství z CORONA CT 70

8 CORONA SI 82+ Technologie
Hliníkové pásy jsou, takříkajíc online, přímo zaextrudované v procesu extruze do profilů. Výztuha: Hliníkové pásy jsou pevně vextrudované, tzn. jejich posunutí při mechanickém namáhání je vyloučeno. Časově náročné vyztužování klasickým způsobem v novém systému Corona SI 82+ už není potřebné! Statika: Statické hodnoty odpovídají profilové skupině III, profilů s konvenční výztuhou. Odvodnění/vyrovnání tlaků: Hliníkové pásy jsou už z výroby opatřeny odvodňovacími otvory tak, že jejich následné opracování odpadá. Zpracování: Výroba elementů je možná na obvyklých výrobních linkách. Konkavform gebrauchsmustergeschützt?

9 CORONA SI 82+ zpracování (1)
přídavná informace Nářez profilů: Nářezové míry resp. odpočty jsou identické se systémem CORONA CT 70. Z toho vyplývají minimální náklady na eventuální přeprogramování: Křídla: na základě identického systému těsnění je nářez analogický s CT 70. Rámy: Není potřebná žádná dodatečná úprava na středové těsnění. Nářez se vykonává pomocí příložek na CT 70. Svařování: Před svařováním rámů a křídel je potřebné odfrézovat zaextrudované Al výztuže o 3,5 až 4 mm. Na tuto operaci vyvinulo SCHÜCO frézku na Al výztuže SF-200 (obr.) Je možné použít příložky na CT 70 s příslušnými vyrovnávacími podložkami. Konkavform gebrauchsmustergeschützt? Fréza Al výztuh SF-200 Frézování Al výztuh: křídlo rám

10 CORONA SI 82 Zpracování (2)
přídavná informace Odvodnění / vyrovnání tlaků: Profily SI 82 a CT 70 mají identické úrovně odvodnění, proto je při změně systému (CT 70  SI 82) potřebné jen minimální, nebo žádné nastavení strojů. U barevných elementů není u SI 82 - křídel potřebný dodatečný úkon pro odvětrání předkomory. Prostřednictvím odvodnění, resp. vyrovnání tlaků, se otevřou všechny předkomory. Všechny ostatní otvory se udělají obvyklým způsobem. Všechny další výrobní kroky se udělají konvenčním způsobem ! rám křídlo CORONA SI 82: Konkavform gebrauchsmustergeschützt? CORONA CT 70: Odvodnění profilů FWS 281

11 CORONA SI 82 / SI 82+ Systém těsnění (1)
CORONA SI 82 / SI 82+ jsou systémy se středovým těsněním se 3 těsnícími úrovněmi s následujícími výhodami: Zvukotěsnost: Středové těsnění vytváří v drážce dvě komory, které tvoří dodatečnou zvukovou bariéru. Tepelná izolace: Dvě izolující vrstvy vzduchu v oblasti drážky, vytváří spolu se zvýšenou stavební hloubkou a komorami umístěnými svisle k tepelnému toku, vynikající tepelné hodnoty. Komfort: Odvodněním před středovým těsněním a s tím spojenou výškou hladiny vody je zabezpečené, že nemůže dojít k průniku vody do interiéru.

12 CORONA SI 82 / SI 82+ Systém těsnění (2)
Moderní stříbro - šedé těsnění u bílých profilů.. Vysoká funkčnost prostřednictvím 5 mm těsnící mezery (vevnitř i zvenku) mezi rámem a křídlem. Odpadá vystřihování dorazového těsnění křídla v oblasti nůžek. Velkoryse dimenzované drážky pro těsnění zajišťují bezpečnou polohu těsnění.

13 CORONA SI 82+ Koncept barev
Hlavní profily CORONA SI 82+ jsou vedeny v dodací době II (= 4 týdny). Vysoká flexibilita a velký výběr z více jak 17 imitací dřeva a pastelových barev vedených skladem. Náš široký sortiment profilů zaručuje přímo z centrálního skladu všechna řešení nejběžnějších požadavků při výrobě oken. Náš flexibilní koncept barev nám umožňuje v maximálně krátké době přizpůsobit naši nabídku vaší představě i ve zvláštních barevných variantách.

14 CORONA SI 82 / SI 82+ Zasklení (3)
Zapuštěním skla od 18 do 20 mm docílíme optimálního průběhu izoterm, v jinak kritické oblasti u zaskl. lišty. Distanční rámeček kompletně zmizí v drážce pro sklo a tím není vystavován vysokým teplotním rozdílům. Nebezpečí rosení je téměř vyloučeno. +15° C -10° C

15 Tepelná izolace Úspora energií (1)
Skutečný stav Úspora energií: Proti úrovni izolace starších budov (standard 70-tých a 80-tých let, Uw = 2,8) je možné dosáhnout podstatné snížení nákladů na energie. SI 82+ -21,30%

16 Tepelná izolace Úspora energií (3)


Stáhnout ppt "Systém CORONA SI 82 / SI 82+."

Podobné prezentace


Reklamy Google