Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

„Zdraví není vším, ale bez zdraví je všechno ničím.“

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "„Zdraví není vším, ale bez zdraví je všechno ničím.“"— Transkript prezentace:

1 „Zdraví není vším, ale bez zdraví je všechno ničím.“
Arthur Schopenhauer

2 Objevte léčivou sílu přírody…
… a nechte tělo rozkvést.

3 Nebýt neskonalé náhody, nikdy bych netušil, jaký poklad nám skýtá naše planeta. Asi nikdo z nás- milujících rodičů, manželů, dětí a přátel by neváhal obohatit své blízké o to nejcennější- zdroj zdraví, síly a vitality, kdyby stejně jako já objevil zdroj živin, který umí zázraky.:: Prazáklad z jehož buněk život vzešel! Chlorella a Spirulina Sladkovodní řasy, zelenina světa pod hladinou, nejbohatší- 100% přírodní zdroj živin naší planety!

4 Začněte i Vy konečně žít naplno !
- zajišťuje přísun ohromného množství živin a vitamínů obsahuje jich tolik, v takové míře a komplexnosti jako žádný jiný zdroj naší planety, např % vysoce kvalitních proteinů včetně bez výjimky všech !!! esenciálních aminokyselin, omega-3 a omega-6, betakarotenu (až 13x tolik co v karotce), 15 x tolik železa co v mase. Krom vitamínu D, který si tělo vytváří samo obsahuje všechny vitamíny včetně B12 a všechny důležité minerály v poměrech, kdy např. železa má 15x tolik co hovězí maso!!! Je jedním z mála přírodních zdrojů EPA a DHA nezbytných pro zdravý vývoj převážně mozku dítěte. Má navíc vynikající stravitelnost. Některé výzkumy Chlorellu a Spirulinu řadí na samou špičku přípravků doporučovaných již v těhotenství, ve stravě dítěte z hlediska zdraví prospěšnosti ji vědci řadí ihned za mateřské mléko!!! Ve svých humanitárních projektech ji jasně preferuje samotná OSN! Ve výživě dítěte neexistuje lepší volba! Začněte i Vy konečně žít naplno !

5 - zásadně posiluje imunitu až o prokázaných 40%,
na rozdíl od mnoha komerčních slibovačů prostě a jednoduše čistí krevní řečiště, podporuje správné počty bílých a červených krvinek. Podporuje velmi výrazně střevní peristaltiku a bifidobakteriální mikroflóru, která spolu s detoxikací střev imunitu ovlivňuje zásadněji než mnoho komerčních prostředků. Aby toho nebylo málo, tak přímo podporuje tvorbu interferonu- přirozeného antivirového prvku v těle. PRO POSÍLENÍ IMUNITY JI UŽÍVÁ I JAPONSKÁ ARMÁDA, VÝSLEDKY VÝZKUMŮ JASNĚ PROKÁZALY ŠOKUJÍCÍ POSÍLENÍ IMUNITY AŽ O 40% PROTI SEZÓNNÍM NEMOCEM A TÉMĚŘ ABSOLUTNĚ PROTI NEMOCEM V DŮSLEDKU OSLABENÉ IMUNITY (pneumokoky, meningokoky, záněty středouší)!!!

6 detoxikuje organismus tak zásadním způsobem,
že je využívána při nejspeciálnějších kúrách nejspecializovanějších sanatorií k odstraňování oněch 5-15 kg škodlivin v podobě zahnívajících zbytků potravy,  pesticidů či těžkých kovů, stresu a případně užívaných léků co zůstávají i u lidí co prošli procedurami jako je vyplachování střev a podobně (je až šokující jaký zápach se z těla člověka line při stolici v prvních dnech užívání-vše však 100% bezpečnou a přirozenou cestou). Za tuto unikátní schopnost vděčí nevídanému množství chlorofylu a speciální buněčné stavbě, která tyto škodliviny nekompromisně váže a odvádí z těla ven! VÝZKUMY DETOXIKAČNÍCH CENTER POTVRZUJÍ NESKUTEČNÉ ÚČINKY- NAPŘ. 7x ÚČINĚJŠÍ VYLUČOVÁNÍ TĚŽKÝCH KOVŮ Z TĚLA!!!

7 - nevídaně regeneruje a uzdravuje buňky- působí silně protirakovinotvorně.
Vědci prokázali, že obsahuje unikátní látky označované jako CGF schopné jedinečného v přírodě nenapodobitelného způsobu množení 4 buňky za 24 hodin, které jsou hlavním důvodem nevídané schopnosti regenerovat buňky a tkáně. S OHROMNÝM ÚSPĚCHEM JI UŽÍVAJÍ I VRCHOLOVÍ SPORTOVCI (např. špičkoví atleti nebo někteří členové české reprezentace běhu na lyžích). Díky vysokému obsahu (žádný přírodní zdroj neobsahuje ani podobné množství) nukleových kyselin DNA a RNA, které jsou základem každé buňky dokáže regenerovat a uzdravit i silně narušenou buňku v důsledku nemoci či úrazu. Vědci se shodují, že je vysoká pravděpodobnost, že to je jedna z příčin,proč tak účinně působí i proti nádorovým buňkám. Spolu s dalšími faktory jako je vyčištění organismu,orgánů a hlavně tlustého střeva, ohromnému obsahu silně protirakovinového betakarotenu a také působení interferonu, který krom silně protivirového účinku je také přirozeným protirakovinovým prvkem v těle, snižuje riziko rakoviny až 7x. Četné vědecké výzkumy např. na myších ukázaly, že v některých případech dokonce dokáže nádorové bujení potlačit, zastavit a narušené buňky regenerovat!

8 - je opravdu 100% přírodní bez chemických látek, barviv či pojiv- zelenina světa pod hladinou, lehce stravitelná, vhodná pro všechny typy diet, nekoliduje s žádnými léky. Je vhodná pro každý věk!

9 Mé okolí je důkazem, že prokazatelně funguje!
Je nádherné sledovat jak můj „prcek“, který je mi vším, díky dostatečnému příjmu všech živin úžasně prospívá. Jak díky silné imunitě nezná nemoci krom těch nejsilnějších sezónních, které navíc přejde s mírným a krátkým průběhem. Dalo by se říci náhoda a souhra mnoha faktorů. Sami jsme to tak posuzovali než se ukázalo jaký rozruch způsobily výsledky působení, když jsme ji před dvěma lety doporučili stále nemocné neteři a dětem od přátel. I mé letité problémy s vysokým cholesterolem a jaterními testy jsou zázračně pryč. Znovu zvládám náročnou práci i své sportovní aktivity aniž bych se rychle unavil jak tomu bylo dříve. Po náročném výkonu se mé tělo také rychleji regeneruje. Chlorella prospívá i mým očím, které chrání natolik, že vydržím na PC bez obtíží pracovat několikanásobně déle! Tátovi, který jako nemocný pravidelně užívá léky se zlepšil krevní obraz natolik, že mu snížili dávky léků, které do té doby vždy jen zvyšovali. A manželka se zbavila komplikací s afty. Navíc po několikaměsíčním užívání pocítila i výrazné zlepšení metabolismu (vč. spalování tuků) zároveň s přílivem nové energie Známá potvrdila, že se po pár týdnech užívání zbavila několikaleté zácpy.

10 Objevte i Vy léčivou sílu Chlorelly a Spiruliny
Jaké zdroje živin máte pro své nejbližší Vy? Objevte i Vy léčivou sílu Chlorelly a Spiruliny

11 Nerad podléhám iluzi zázraku a proto jsem se pídil po názoru vědců a odborníků!
Většina zdravotních trablí vzniká důsledkem toho, že organismus dlouhodobě postrádá a nebo má dlouhodobě přemíru některé z živin či škodlivin, což negativně ovlivňuje některou z funkcí organismu a dává tím prostor ke vzniku a rozvoji neduhu či nemoci. Díky výše popsanému unikátnímu složení a vlastnostem Chlorelly a Spiruliny, které jsou nekompromisně nejbohatším zdrojem živin planety s nekompromisně nejúčinnější ochranou proti škodlivinám a jedům (ne náhodou existují na planetě přes 2 miliardy let) jsou tyto příčiny téměř vytlačeny a proto je Chlorella a Spirulina tak vysoce účinná proti tak široké škále nemocí. Např: Doplňuje do stravy řadu postrádaných živin! -Váže a odvádí škodliviny- regeneruje tkáně! - Výrazně posiluje imunitu a mikroflóru ve střevech! - Klinicky potvrzené zvýšení odolnosti proti rakovině až 7x! - Ovlivňuje krvetvorbu přímo z kostní dřeně, čistí krev! - Upravuje krevní tlak a přispívá ke snižování hladiny cholesterolu v krvi! - Stabilizuje hladinu cukru v krvi! - Udržuje zdravý cévní systém! - Vyživuje klouby a šlachy! - Ničí příčinu oparů a aftů! - Má blahodárný vliv na plodnost a potenci! - Podporuje hojení ran a vředů, regeneruje a omlazuje pleť a buňky! - Přispívá k dlouhodobému řešení zácpy a plynatosti! - Zlepšuje metabolismus a tím pomáhá i v boji s nadváhou! - Zpomaluje stárnutí, zlepšuje paměť a soustředění! - Přispívá k vyrovnané psychice, účinně působí proti depresím! - Potlačuje a pomáhá překonat chronický únavový syndrom!

12 Ujistěte se, že kráčíte správnou cestou…
Zdraví své i svých nejbližších máte nyní ve svých rukou… Ujistěte se, že kráčíte správnou cestou…

13 Získejte kvalitu za bezkonkurenční cenu!
V důsledku vyvíjení neziskových aktivit Vám mohu doporučit web s jediným e-shopem, který krom pokrytí režijních nákladů nemá ambici vytváření zisku díky čemuž Vám nabízí záruku NEJNIŽŠÍ CENY NA TRHU za zboží s doloženou GARANCÍ NEJVYŠŠÍ KVALITY!!! Expresní dodání! Seriózní články, zkušenosti, studie, poradna. „Přináším Vám prémiovou kvalitu za režijní ceny! Nechci si tento fungující zázrak nechávat jen sám pro sebe. Vyzkoušel jsem tento produkt na vlastním těle. Zapojil jsem rodinu a své přátele a ohlas byl jedinečný, proto tento produkt doporučuji i Vám…“ Dlouhodobé balení až na 3 měsíce užívání za skandální ceny. Vhodný pro diabetiky, děti, dospělé i seniory… Více na:


Stáhnout ppt "„Zdraví není vším, ale bez zdraví je všechno ničím.“"

Podobné prezentace


Reklamy Google