Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

S NÁMI DOKÁŽETE VÍCE... 28.10.2011 Prezentuje: Tomáš Florián Zákaznícky deň k verzii e201110.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "S NÁMI DOKÁŽETE VÍCE... 28.10.2011 Prezentuje: Tomáš Florián Zákaznícky deň k verzii e201110."— Transkript prezentace:

1 S NÁMI DOKÁŽETE VÍCE... 28.10.2011 Prezentuje: Tomáš Florián Zákaznícky deň k verzii e201110

2 S NÁMI DOKÁŽETE VÍCE... Program zákaznického dňa •Spoločné oblasti •Personalistika •Mzdy

3 S NÁMI DOKÁŽETE VÍCE... Spoločné oblasti  Str10 – tlač do PDF  Str01 – aktualizace hierarchických kódů, oprava možnosti dvojího spuštění Okruh Str (struktury)

4 S NÁMI DOKÁŽETE VÍCE... Spoločné oblasti  Opv01 – Manažer OS (oprava zobrazeni)  nové vyhodnocovací funkce zobrazení  Opv05 – rodné číslo a datum nároku na důchod Okruh Opv (údaje o pracovním vztahu)

5 S NÁMI DOKÁŽETE VÍCE... Spoločné oblasti Funkcia Export položiek  Funkcia do hlaviček stĺpcov vygenerovaného XLS súboru dává rovnaký obsah položkových nadpisov, ktorý je použitý vo formulári, z ktorého je funkcia volaná.

6 S NÁMI DOKÁŽETE VÍCE... Spoločné oblasti Gen01 – pridanie položiek  (Pravidelný príjem pre SP)  (Zam. prepravné výhody)  (Organizácia)  (Workflow schvaľovania dovolenky)

7 S NÁMI DOKÁŽETE VÍCE... Spoločné oblasti Formáty zostáv  Pri štandardných a užívateľských zostavách zavádzame ďalšie alternatívne formáty uloženia výsledku zostavy:  DOCX - MS Word od verzie 2007  ODT - Open Office, Libre Office

8 S NÁMI DOKÁŽETE VÍCE... Spoločné oblasti Dov05, Dov06 – Schvalování dovolené  SLM, která se zadává jako dovolená, tedy datumy s možností půldnů  SLM, která se zadává datumy a hodinami (např. povolování přesčasu)

9 S NÁMI DOKÁŽETE VÍCE... Spoločné oblasti Webklient  Výběr volaný z položek navigačního seznamu  Opv05 – povinné položky  Stdandardní mzdové importy Vst05/Vst06  Rtf0 – export do XLS

10 S NÁMI DOKÁŽETE VÍCE... Spoločné oblasti Adm - Administrace  Adm04 – uživatelské sestavy V tabulce je nová položka Datum úpravy sestavy, která je nově čtena z datumu editace nejmladšího z objektů v sestavě. Údaj tedy není zkreslen manipulací se sestavou, resp. nahráním jejího následovníka.  Adm14 – nová workflow, makra

11 S NÁMI DOKÁŽETE VÍCE... Spoločné oblasti Adm - Administrace  Adm53 – zadávání uživatelských sestav Generuj parametry, které dle následně vybrané sestavy předvyplní všechny parametry  Workflow emaily s adresou aplikace Parametr adresa aplikace byl přesunut z Configuratoru do Adm21 / Konfigurační parametry / http(s) adresa EGJE Web. Je tak společný pro web, std. klienta i std. klienta s AS.

12 S NÁMI DOKÁŽETE VÍCE... Spoločné oblasti Adm - Administrace  Standardní klient a dokumentace  Kontrola verze dokumentace

13 S NÁMI DOKÁŽETE VÍCE... Personalistika Personalistika

14 S NÁMI DOKÁŽETE VÍCE... Personalistika Osb01,02 zál důchody  Oprava funkčnosti tlačidla Výpočet dátumu nároku na starobný dôchodok.

15 S NÁMI DOKÁŽETE VÍCE... Personalistika Osb 47  Zoznam zamestnancov a rodinných príslušníkov.

16 S NÁMI DOKÁŽETE VÍCE... Personalistika Pmi01, 09 – Údaje o PM, Priradenie spôsobilostí k PM  Formuláre boli rozšírené o záložku Odborná spôsobilosť a špecializácia (druh spôsobilosti = 14)

17 S NÁMI DOKÁŽETE VÍCE... Personalistika Kva05f – Správa zdravotní způsobilosti  Požadavky na zp  Sprava způsobilosti

18 S NÁMI DOKÁŽETE VÍCE... Personalistika Kvalifikacia,Hodnotenie  Kva06 – obmedzenie prihlásenia na akciu  Kva07 – Požiadavky na vzdelávaciu akciu  Hod02 – Hodnotenie pracovných úloh  Hod05 – Audit způsobilosti

19 S NÁMI DOKÁŽETE VÍCE... Děkuji všem za pozornost 28.10.2011 Prezentuje: Tomáš Florián


Stáhnout ppt "S NÁMI DOKÁŽETE VÍCE... 28.10.2011 Prezentuje: Tomáš Florián Zákaznícky deň k verzii e201110."

Podobné prezentace


Reklamy Google