Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Tato TANTRA pochází původem z Indie.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Tato TANTRA pochází původem z Indie."— Transkript prezentace:

1 Tato TANTRA pochází původem z Indie.
Je velice důležitá a neměla by být nechána bez povšimnutí a jen pro jednoho člověka …

2 INSTRUKCE PRO ŠŤASTNÝ ŽIVOT:
Dávej lidem víc, než očekávají. A dělej to s radostí. Nauč se zpaměti svoji oblíbenou báseň. Nevěř všemu, co slyšíš, neutrať vše, co máš, nespi tolik, kolik bys chtěl/a. Když někomu říkáš „MILUJI TĚ“, mysli to doopravdy. Když někomu říkáš „PROMIŇ“, dívej se mu do očí.

3 Nikdy se nesměj snům někoho jiného
Nikdy se nesměj snům někoho jiného. Lidé, kteří nemají sny, nemají mnoho. Věř v lásku na první pohled. Před svatbou buď zasnouben/a minimálně 6 měsíců. Miluj do hloubky a vášnivě. Může Ti být ublíženo, ale je to jediný způsob, jak žít plný život. Při nesouhlasu bojuj férově. Žádná jména. Neposuzuj lidi podle jejich příbuzných. Mluv pomalu. Mysli rychle.

4 Pokud Ti někdo položí otázku, na kterou nechceš odpovědět, usměj se a zeptej se „PROČ TO CHCETE VĚDĚT?“ Pamatuj si, že velká láska a velké úspěchy vyžadují velký risk. Zatelefonuj matce. Řekni „NA ZDRAVÍ“, když někdo kýchne. Když prohráváš, neprohraj poučení.

5 Zapamatuj si 3 důležitá R:
Respekt pro sebe Respekt pro jiné Responsibility – zodpovědnost za všechny svoje činy. Nedopusť, aby malá hádka zničila velké přátelství. Když si uvědomíš, že jsi udělal/la chybu, podnikni okamžitě kroky k její nápravě. Usměj se, když zvedáš telefon. Osoba na druhém konci to uslyší z tvého hlasu. Pro manželství si vyber muže/ženu, s kterou/kterým si rád/a povídáš. Až zestárnete, konverzační schopnosti budou stejně důležité, jako kterékoliv jiné.

6 Zůstaň nějaký čas sám. Otevři se změnám, ale nezapomeň na svoje hodnoty. Zapamatuj si, že ticho je občas nejlepší odpovědí. Čti více knih, sleduj méně televizi. Žij dobrý a čestný život. Až zestárneš, vzpomínej na něj a budeš mít znovu možnost se z něho těšit. Věř v Boží pomoc, ale auto si radši zamkni.

7 Laskavá atmosféra doma je velmi důležitá.
. Dělej všechno, co můžeš, abys vytvořil/a klidný a harmonický domov. V hádce s milovanými se zabývej jen aktuální situací. Nevytahuj minulost. Čti mezi řádky. Poděl se o své zkušenosti. To je způsob, jak dosáhnout nesmrtelnosti.

8 Buď jemný ke světu.... Modli se. Je v tom nezměrná energie. Starej se jen o své věci. Nemíchej se do záležitostí jiných. Nikdy nepřerušuj někoho, kdo tě chválí. Nevěř muži/ženě, který/á nezavírá oči při líbání. Jednou do roka jdi na místo, kde jsi nikdy předtím nebyl. Když vyděláš hodně peněz, použij jich na pomoc jiným, dokud žiješ. To je největší uspokojení z bohatství.

9 Zapamatuj si, že nedostat to, co chceš, je někdy zásahem štěstěny.
Nauč se pravidla a pak nějaká poruš. Zapamatuj si, že nejlepší vztah je ten, ve kterém je láska k tomu druhému větší než tvá potřeba toho druhého vlastnit. Posuzuj svůj úspěch podle toho, čeho jsi se musel vzdát, abys ho dosáhl. Zapamatuj si, že Tvůj charakter je Tvůj osud.. Přistupuj k lásce a k vaření s bezstarostnou odevzdaností.

10 Pošli tyto instrukce nejméně 5 lidem a Tvůj život se zlepší:
A tady je ta důležitá část: NEZADRŽUJ TENTO VZKAT TANTRA TOTEM musí opustit Tvé ruce do 96 hodin a poskytne Ti mnoho příjemných překvapení.. Pošli tyto instrukce nejméně 5 lidem a Tvůj život se zlepší: 0-4 lidem: život se trochu zlepší. 5-9 lidem: život se zlepší podle tvého přání. 10-14 lidem: .zažiješ alespoň 5 příjemných překvapení v nejbližších 3 týdnech 15-a více lidem: Tvůj život se radikálně zlepší a vše, o čem jsi kdy sníval/a, se začne plnit. Nevysmívej se, vždyť vzpomenout si na přátele a poslat jim tento vzkat musí mít nějakou odezvu. A člověk nikdy neví, kdy a kudy štěstí přijde. A taky nezapomeň na toho, kdo Ti právě toto poslal, protože právě on myslí na Tebe !!!


Stáhnout ppt "Tato TANTRA pochází původem z Indie."

Podobné prezentace


Reklamy Google