Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Faro je pěkně rostlý, vlkošedý silný pes s VÝBORNÝM hodnocením z KVV, oplývá velkým sebevědomím, které má po svém otci, které předvádí především při.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Faro je pěkně rostlý, vlkošedý silný pes s VÝBORNÝM hodnocením z KVV, oplývá velkým sebevědomím, které má po svém otci, které předvádí především při."— Transkript prezentace:

1

2

3 Faro je pěkně rostlý, vlkošedý silný pes s VÝBORNÝM hodnocením z KVV, oplývá velkým sebevědomím, které má po svém otci, které předvádí především při obranách, je neúnavný tak, že mu nevadí ani velká horka, je to pes, který vymýšlí stále nějakou akci..

4

5 Má splněné IPO3, ZVV1 Jeho rtg DKK 0/0, DLK 0/0 DNA Jeho bonitační kód je 1.třída 5JV1/P

6 Otec: Chary z Esagílu zk.: ZVV2 rtg. DKK 0/0, DLK 0/0 1tř. 5JV1/P Výborný Matka: Cita z Neiberku zk.: ZVV1 rtg. DKK 0/0 2.tř. 7Y1/P Velmi dobrá

7 ZVV2 SG Chari z EsagiluZVV2 SG Chari z Esagilu IPO3, SCHH1 V Jaguar Aritar Bastet V Jaguar Aritar Bastet SCHH3 (V-BSP; V-WUSV) IPO3 V Sirk vom Belchen V Sirk vom Belchen ZVV2, IPO1 V Cara Junák V Cara Junák IPO1 SG Fidži z Esagilu SG Fidži z Esagilu SCHH3, 4XBSP, 3XWUSV-WM V Iriac vom Ruhbachtal V Iriac vom Ruhbachtal SVV2, IPO3 Figa Cega Figa Cega ZVV1 Cita Neiberku Cita Neiberku ZVV1, IPO2, SCHH1, ZPO1 V Xac z Pohranicni straze V Xac z Pohranicni straze 2 X CZECH CHAMPIONSHIP,ZPS1,OP1,ZVV3, SCHH3, IPO3 V 2*UM CR Gero z Blatenskeho zamku V 2*UM CR Gero z Blatenskeho zamku ZVV1 Gola od Policie Gola od Policie ZVV1 VELMI DOBRY Candy Z Gartu VELMI DOBRY Candy Z Gartu SP-PS, ZVV2, OP1, 1999 INTERNATIONAL STUD DOG SG Tom z Pohranicni Straze SG Tom z Pohranicni Straze IPO3 SCHH3 SG Festa Cega SG Festa Cega

8 http://www.neiberk.cz/


Stáhnout ppt "Faro je pěkně rostlý, vlkošedý silný pes s VÝBORNÝM hodnocením z KVV, oplývá velkým sebevědomím, které má po svém otci, které předvádí především při."

Podobné prezentace


Reklamy Google