Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ENGLISH UNIVERSITY Online

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ENGLISH UNIVERSITY Online"— Transkript prezentace:

1 ENGLISH UNIVERSITY Online

2 ENGLISH UNIVERSITY Online
Internetová jazyková škola angličtiny Vhodné pro samostudium i pro kombinované kurzy s učitelem Roční licence pro všech pět úrovní pokročilosti 150 interaktivních lekcí v pěti znalostních úrovních Všechny úrovně (A1-C2), v souladu s Evropským referenčním rámcem Great Grammar Game – rozřazovací gramatický test Výklady, cvičení, čtení, psaní, poslechy, testy, hudba, videa Interaktivní slovník / Ozvučené texty a slovní zásoba

3 ENGLISH UNIVERSITY Online
Modul BUSINESS ENGLISH Sekce Jazykové studovny Sekce přípravy na mezinárodní zkoušky FCE / CAE MOM – Music of the Month Moje EUO – audio v mobilu a na CD Certifikáty o absolutoriu Neomezený roční přístup (365 dní v roce 24 denně) odkudkoli Technická, metodická a administrační podpora online Telefonická podpora, Studijní poradce

4 Rozřazovací test Nejdříve student projde Gramatickou hrou, která pracuje jako exaktní rozřazovací test. Její výsledky ho automaticky zařadí do konkrétní znalostní úrovně (úroveň a lekce). Každá úroveň ve hře odpovídá přesnému místu ve výuce. Následně může student volně procházet všechny nižší lekce a úrovně, které se mu na základě výsledků z gramatické hry odblokovaly. Vyšší lekce a úrovně jsou přístupné pouze studiem, případně zlepšenými výsledky v gramatické hře. Pro studium v celé aplikace se uplatňuje limit 70 procent úspěšnosti jako minimální požadavek pro další postup.

5 Pohyb uvnitř EUO Z Mapy EUO nebo seznamu lekci v každé úrovni si může student vybírat jevy, ke kterým se chce vrátit. Přístupnost úrovní je odlišena barevně. Kromě tohoto systému, fungujícího uvnitř řádného studia v EUO, se mohou studenti zcela volně a bez omezení pohybovat v bonusových sekcích Jazyková studovna a Příprava na zkoušky. Totéž platí pro sekci Business English, pokud si ji student při registraci zaplatil. Studentský přístup je jedinečný a nezaměnitelný. Při každém přihlášení student automaticky pokračuje tam, kde naposledy skončil.

6 Struktura lekce Složení lekce Pre-test Lesson Exercises 1-3
Reading + Listening + Test Vocabulary + Test Závěrečný test lekce Listening (Filmy) Video Úrovně A1-A2 jsou anglicky i česky Od B1 probíhá výuka pouze v angličtině.

7 Pre-test I v rámci jednotlivých lekcí může student získat svou svobodu: stačí uspět na 70% v pre-testu, kterým každá nová lekce začíná. Pokud se mu to podaří, všechny jednotlivé části lekce se odblokují a student si může vybrat, na co se hodlá v lekci zaměřit, případně postoupit do další. Pokud neuspěje, musí lekcí studovat krok za krokem.

8 Lekce Každá lekce přináší nový gramatický jev, tak jak jsou uvedeny v Mapě EUO. Řetězec gramatiky na sebe navazuje tak, aby docházelo k metodicky správnému a logickému zvládání a obohacování jazyka. Lekce vždy obsahuje seznámení s novým jevem, jeho výklad a uvedení na příkladech.

9 Komplexní procvičení Všechna cvičení, od pre-testu, přes exercises 1 – 3, až po finální test lekce, procvičují gramatiku lekce v obměněných typech cvičení: psaní, doplňování, přetahování, zaškrtávání správných odpovědí. Každé cvičení tedy procvičuje gramatický jev trochu jinak. Po každých pěti lekcích navíc přichází na řadu opakovací lekce, kde student procvičuje témata všech předchozích pěti lekcí společně. Online výuka v EUO je tedy nastavena tak, aby se student systematicky zdokonaloval. Celý obsah aplikace je navíc tematicky a gramaticky spojený pomocí odkazů, student tedy může po ukončení cvičení, poslechu nebo testu studium dále prohloubit v jiném modulu EUO, např. Business English, Studovně nebo Přípravě na zkoušky.

10 Reading s poslechem Každá sekce Čtení obsahuje tematicky zaměření text. Ten si může student poslechnout namluvený rodilým mluvčním, aby se ujistil ve výslovnosti. Pasívní výslovnost výborně procvičuje i poslech a současné čtení textu. Následné otázky pak prověří míru porozumění textu. Dále aplikace nabízí na konci každé lekce poslechy s otázkami ve formě autentických úryvků z populárních filmů.

11 Vocabulary 1, 2 Slovíčka jsou ozvučena a v úrovních A1-A2 je slovní zásoba doplněna obrázky. Úrovně A1-A2 poskytují nezbytnou obecnou slovní zásobu pro začátečníky. Úrovně B1-B2 jsou zaměřeny na obchodně-pracovní témata (schůzky, vyjednávání, daně, telefonování apod.). Úrovně B2-C1 jsou zaměřeny na frázová slovesa. Úroveň C2 nabízí specializovanou slovní zásobu (rozdíly mezi britskou a americkou angličtinou, slang, apod.). Každá lekce obsahuje dvě sekce slovíček. V první sekci se student slovíčka naučí a může si také poslechnout jejich správnou výslovnost. Ve druhé sekci dojde k procvičení znalosti nových slovíček v rámci cvičení.

12 Studijní videa Struktura videí v EUO nabízí příležitost procvičit dosavadní znalosti porozumění v rámci konkrétní lekce. Metodik vybírá a člení mapu videí tak, aby si studenti mohli být jisti, že v dané úrovni rozumí praktické, autentické angličtině, tak jak ji právě ve světě používají rodilí mluvčí. Tým EUO nevěří na uměle vytvořená výuková videa typu „situace ze života“, která navíc nutně zastarávají. Místo toho studentům nabízíme živý proud skutečnosti z YouTube, LLC ©, která se odehrává právě teď!

13 Moje EUO: audio na cesty
Moje EUO je osobním prostorem v aplikaci, kam si student může umisťovat oblíbené MP3 soubory (Reading, Listening, Music of the Month) z celého obsahu EUO. Ty pak snadno stáhne do počítače nebo mobilního telefonu. Vypálené CD nebo přímo MP3 soubory v telefonu jsou tak dalším, velmi populárním, nástrojem studia. Poslouchejte anglické texty z lekcí, které právě studujete, třeba při jízdě autem, MHD, při sportu nebo jen cestou na schůzku. U počítače se pak můžete k textu vrátit a ověřit si svoji míru porozumění textu ve cvičeních. Moje EUO slouží také jako místo pro záložky obsahu aplikace. Pokud studenta některé cvičení, výklad, video, hudba nebo test více zaujmou, vloží záložku k tomuto místu a ví, že se k němu může kdykoli rychle vrátit.

14 Mobilní verze Aplikace ENGLISH University Online nabízí pro podporu širšího využití studia také mobilní verzi, přizpůsobenou tzv. chytrým telefonům, na kterých lze snadno prohlížet webové stránky, a tak studovat i bez přístupu k počítači. V mobilní verzi zůstávají funkční veškeré nástroje klasické EUO, je v ní ale důraz na moderní design, intuitivnost a přehlednost, které umožňují plnohodnotné studium. Ve spojení s funkcionalitou Moje EUO pracuje tedy aplikace důsledně s fenoménem mobilních telefonů jako populárních a vždy dostupných multimediálních komunikátorů.

15 Studovna a Business English
Vedle klasického studia EUO, které studenta vede a monitoruje jeho výsledky, je ENGLISH UNIVERSITY Online obohacena o další dva speciální moduly: Jazyková studovna nabízí další stovky volně přístupných cvičných testů, gramatických cvičení, čtení s poslechy či procvičování tvarů frázových a nepravidelných sloves. V uceleném modulu BUSINESS ENGLISH najdou studenti výklady a procvičování obchodní korespondence, slovíček a obchodních textů ve třech úrovních pokročilosti. To vše na konkrétních tématech podnikání, obchodu a firemního života.

16 Studovna 4 úrovně pokročilosti gramatické kvizy čtení s poslechem
cvičné testy procvičování nepravidelných tvarů sloves procvičování frázových sloves rozřazovací testy

17 Business English Tři úrovně pokročilosti: Essential (A2)
Practical (B1-B2) Advanced (C1-C2) Studenti si: procvičí písemný projev a naučí se správně psát obchodní dopisy a maily výrazně si rozšíří obchodní slovní zásobu a fráze rozvinou porozumění a obchodní dovednosti pomocí obchodně zaměřených textů ozvučená slovní zásoba rodilými mluvčími namluvené obchodní texty každá ze tří úrovní je zakončena finálním testem

18 Příprava na zkoušky / FCE, CAE
Jazykové zkoušky nejsou jen o tom, jak dokáží studenti komunikovat, ale z velké části i o tom, jak obstojí v testech. EUO nabízí sérii cvičení zaměřených na nejčastější typy úkolů u cambridgeských zkoušek v části Use of English. Některá cvičení rekapitulují to, co se studenti již mohli v EUO naučit. Při vyhodnocení proto poskytují odkazy do studia, kde si mohou nejasné jevy znovu procvičit. Přípravu na zkoušky je nyní možné absolvovat pro FCE a CAE.

19 Music of the Month / MOM Music of the Month přináší každý měsíc výběr ze světové hudby s plným anglickým textem, který si student může pročítat při jejím poslechu a tím se učit I bavit. Komentář metodika navíc gramatický jev z písničky začlení do struktury studia EUO. Všechny skladby z uplynulých měsíců jsou snadno dostupné v archivu. MOM je studentům přístupná z aplikace a navíc k nim přichází em v podobě měsíčního Newsletteru. Dále je komunikovaná prostřednictvím početné komunity přátel EUO na Facebooku.

20 Studijní historie Ve studijní historii najde každý student svůj specifický záznam, počínaje daty a počítadly (registrace, doba studia, platnost licence…) přes nejlepší dosažené výsledky, až po výsledky Závěrečných testů jednotlivých úrovní s možností vygenerovat si Certifikát.

21 ENGLISH UNIVERSITY Online
© ULRYCH Language Studio, Kolínská 13, Praha 3, IČ:


Stáhnout ppt "ENGLISH UNIVERSITY Online"

Podobné prezentace


Reklamy Google