Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

pod dohledem statných instruktorů

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "pod dohledem statných instruktorů"— Transkript prezentace:

1 pod dohledem statných instruktorů
aneb několik dnů bez rodičů pod dohledem statných instruktorů

2 zachranus horaliensis neboli
Odjezd Dne léta páně 2016 odjeli žáci 6. A, B pod dozorem statných instruktorů do velehor beskydských, kde v horské vesnici Bílá trávili dva a půl dne plné venkovních aktivit. Dva a půl dne v plné polní s nasazením všech sil. Tyto bojovníky po dvou dnech nahradili jejich kamarádi ze tříd 6. C, D. Hmmm, stále netuší, co je čeká… Prima… Beskydský endemit, zachranus horaliensis neboli Jaryn z Beskyd.

3 Proč pořádáme adaptační kurz
Hlavním cílem adaptačních kurzů je poodhalení vztahů v kolektivu třídy a vybudování kladného vztahu mezi třídním učitelem a jeho žáky. Dalším cílem je předcházet negativním situacím vznikajících v kolektivech. Základem je komunikace, kde pomocí simulačních her jsme naše svěřence vystavovali různým zkouškám trpělivosti, odvahy a hlavně spolupráce v týmu.

4 Posezení u ohně, hra na kytary
Aktivity v terénu Rafting Lanovka Posezení u ohně, hra na kytary a vyprávění příběhů Messnerovy vrcholy Ponorka Molekuly Lukostřelba

5 Pod dozorem statných instruktorů
Celý adaptační kurz byl vedený v duchu týmové spolupráce. Hry v přírody, rozdělávání ohně, poskytování první pomoci, ranní rozcvička atd.

6 Návštěva místní obůrky
Návštěva malé obory v Bílé se setkala s velmi pozitivním ohlasem dětí a zároveň zkouškou nejen pro alergiky. Někteří odvážlivci se snažili navázat komunikaci s muflonem.

7 Co vše, jsme za ty dva dny prožili se nedá popsat, ale každopádně všem patří velké poděkování a zase někdy na Bílé ahoooj!!!


Stáhnout ppt "pod dohledem statných instruktorů"

Podobné prezentace


Reklamy Google