Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Pozvánka na kulatý stůl „Proč řezat a brousit už nestačí - moderní přístupy a technologie ve vzdělávací oblasti Člověk a svět práce “ pořádaný.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Pozvánka na kulatý stůl „Proč řezat a brousit už nestačí - moderní přístupy a technologie ve vzdělávací oblasti Člověk a svět práce “ pořádaný."— Transkript prezentace:

1 Pozvánka na kulatý stůl „Proč řezat a brousit už nestačí - moderní přístupy a technologie ve vzdělávací oblasti Člověk a svět práce “ pořádaný v rámci MAP pro ORP Plzeň Inovace Příležitost pro školu Obavy Spolupráce Ukázka Technika Dovolujeme si Vás pozvat na kulatý stůl pořádaný ve spolupráci s ZČU, Pedagogickou fakultou, Plzeň. od hod. – hod ZČU, Pedagogická fakulta, Klatovská 51, Plzeň, III. patro, KL 305 Lektor: Mgr. Jan Krotký, Ph.D., Odborný asistent Katedry matematiky, fyziky a technické výchovy Program: Nové metodické materiály pro uvedenou vzdělávací oblast Trendy a nové technologie v technické výchově - zkušenosti se zaváděním Praktická ukázka inovativních výrobků a postupů Diskuse Pro účastníky je vstup zdarma, kapacita je omezena, proto prosíme o včasnou registraci prostřednictvím formuláře: Děkujeme a těšíme se na spolupráci realizační tým projektu Škola Statutární město Plzeň nám. Republiky 1, 306 32 Plzeň Mgr. Petra Pitelková Odborný manažer pro aktivitu Budování znalostních kapacit ,


Stáhnout ppt "Pozvánka na kulatý stůl „Proč řezat a brousit už nestačí - moderní přístupy a technologie ve vzdělávací oblasti Člověk a svět práce “ pořádaný."

Podobné prezentace


Reklamy Google