Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 1_54

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 1_54"— Transkript prezentace:

1 Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 1_54
ČLOVĚK II. Prvouka, 1. ročník; části obličeje, barvy, velikost Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 1_54

2 NÁZEV DIGITÁLNÍHO UČEBNÍHO MATERIÁLU: Prvouka – části obličeje – barvy, velikost
AUTOR: Mgr. Soňa Lánská STRUČNÁ ANOTACE (OBSAH, DATUM PILOTÁŽE): Prezentace i pracovní list. Žáci doplňují a dokreslují podle pokynů předkreslený obličej – např. – velká červená pusa. VZDĚLÁVACÍ PŘEDMĚT (VE KTERÉM BYL MATERIÁL ODUČEN): prvouka KLÍČOVÉ KOMPETENCE: - Používá základní pojmy z různých vzdělávacích oblastí - Chápe obecně používané termíny, znaky a symboly Rozumí obsahu sdělení a přiměřeně na něj reaguje MEZIPŘEDMĚTOVÉ VZTAHY: matematika, výtvarná výchova OČEKÁVANÝ VÝSTUP: Pojmenovat hlavní části lidského těla TYPICKÁ VĚKOVÁ SKUPINA: ročník, základní škola praktická Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

3 DOKRESLI PODLE NÁVODU OBLIČEJ HOLČIČKY
DLOUHÉ ŽLUTÉ VLASY MODRÉ OČI, ČERNÉ ŘASY HNĚDÉ OBOČÍ VELKOU ČERVENOU PUSU RŮŽOVÉ TVÁŘE ORANŽOVÝ NOS MALÉ RŮŽOVÉ UŠI Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

4

5 Odkazy a citace Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.


Stáhnout ppt "Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 1_54"

Podobné prezentace


Reklamy Google