Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Alena Doušová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Alena Doušová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného."— Transkript prezentace:

1 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Alena Doušová. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze. HNĚDÁ BARVA

2 Znak do řeči Jak ukazujeme: Zřetelně vyslovíme slovo „hnědá“ a zároveň ukážeme znak podle obrázku – meleme kávu. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Alena Doušová. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

3 Hnědá Hnědé je zorané pole, louka je zelená. Jablko na stromě, pěkně se červená. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Alena Doušová. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

4 Hnědá Meleme, meleme kávu, pro našeho Slávu. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Alena Doušová. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

5 Ukaž, která barva je hnědá. Použij znak do řeči – hnědá. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Alena Doušová. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

6 Ukaž, která kostka je hnědá. Použij znak do řeči. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Alena Doušová. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

7 Ukaž, která trojúhelník je hnědý. Použij znak do řeči. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Alena Doušová. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

8 Ukaž, který kruh je velký. Ukaž, který kruh je malý. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Alena Doušová. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

9 Ukaž, který hnědý kruh je velký. Ukaž, který hnědý kruh je malý. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Alena Doušová. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

10 Ukaž hnědé kruhy. Použij znak do řeči. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Alena Doušová. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

11 Ukaž hnědé stromy. Použij znak do řeči. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Alena Doušová. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

12 Ukaž, který hnědý strom je velký. Ukaž, který hnědý strom je malý. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Alena Doušová. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

13 Ukaž hnědé zámky. Použij znak do řeči. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Alena Doušová. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

14 Ukaž, který hnědý zámek je velký. Ukaž, který hnědý zámek je malý. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Alena Doušová. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

15 Ukaž, které ovoce je hnědé. Použij znak do řeči. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Alena Doušová. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

16 Zdroje: http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Color-black.JPG http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Color-yellow.JPG http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Color-Green.JPG http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Blue_color_Pantone_280C.png http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Tux_Paint_banana.svg http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Tux_Paint_apple.svg http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Tux_Paint_cherries.svg http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Tux_Paint_orange.svg http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Tux_Paint_strawberry.svg http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Tux_Paint_blueberry.svg http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Tux_Paint_pineapple.svg Kubová, L., Škaloudová, R., Znak do řeči, 1. vydání, Praha: Parta, 2012, 82 s., ISBN 978-80-7320-178-4 http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Macinino_caff%C3%A8.jpg http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Roasted_coffee_beans.jpg Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Alena Doušová. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.


Stáhnout ppt "Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Alena Doušová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného."

Podobné prezentace


Reklamy Google