Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_12_INOVACE 1_01

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_12_INOVACE 1_01"— Transkript prezentace:

1 Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_12_INOVACE 1_01
ČESKÝ JAZYK - ČTENÍ Z POHÁDKY DO POHÁDKY Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_12_INOVACE 1_01

2 Mgr. Jolana Zahradníková STRUČNÁ ANOTACE (OBSAH, DATUM PILOTÁŽE):
NÁZEV: Z POHÁDKY DO POHÁDKY II. AUTOR: Mgr. Jolana Zahradníková STRUČNÁ ANOTACE (OBSAH, DATUM PILOTÁŽE): Žáci čtou otázky k pohádkám B. Němcové a správnou odpověď označí kliknutím na správný obrázek VZDĚLÁVACÍ PŘEDMĚT (VE KTERÉM BYL MATERIÁL ODUČEN): Český jazyk - čtení OČEKÁVANÝ VÝSTUP (INOVACE): Čtení s porozuměním VĚKOVÁ SKUPINA: 4. – 6. r. základní škola speciální Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

3 Božena Němcová Vyrůstala v Ratibořicích u České Skalice
Babiččino údolí – cíl našeho výletu Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

4 O perníkové chaloupce Jeníček a Mařenka sbírali v lese:
JAHODY MALINY BORŮVKY Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

5 O Smolíčkovi Smolíček žije s jelenem, který má zlaté:
PODKOVY PAROHY ZUBY Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

6 Neohrožený Mikeš Mikeš se vyučil: PRODAVAČEM TRUHLÁŘEM KOVÁŘEM
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

7 ALE, ALE, TO NENÍ DOBŘE Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

8 BRAVO!!! Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

9 Odkazy a citace ZDROJE: VLASTNÍ TVORBA AUTORA
ILUSTRACE – OTEVŘENÁ GALERIE MICROSOFT OFFICE Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.


Stáhnout ppt "Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_12_INOVACE 1_01"

Podobné prezentace


Reklamy Google