Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Krteček vs Samara By Jana a Natka.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Krteček vs Samara By Jana a Natka."— Transkript prezentace:

1 Krteček vs Samara By Jana a Natka

2 Krteček Krteček je československý film Vymyslel ho Zdeněk Miler
Krteček vznikl v roce 1957 až 2002 Počet dílů:49

3 Díly Krtek a televize Krtek a žabka Krtek – malíř Krtek a balón

4 Krteček ve vesmíru Figurka krtečka se stala symbolem raketoplánu Endeavour. Startoval a přistál

5 Krtek a televize Krteček vyprovokuje zahrádkáře k útoku. Naštěstí jeho kamarádka myška uvidí plánovat dědka krtečkovu záhubu nad televizním dokumentem. Krteček zničí dědečkovu televizní anténu, druhý den i celou jeho zahradu.

6 Krtek a kalhotky Krtek si chce udělat kalhotky, a tak poprosí ostatní zvířátka, aby mu pomohla. Pomůžou mu mravenci, čáp a rak. Když jsou kalhotky hotové, začne se krtek obdivovat ve svém zrcátku a je spokojen.

7 Proč Samara umřela Samara žila se svojí nevlastní mámou Evelyn v Americe. Máma na ní byla zlá. Jednou třeba omylem shodila prostřený ubrus a hned na ní začala křičet ať to uklidí. Jednou v noci jí na ní máma byla naštvaná a hodila jí do studny...

8 Z čeho pochází jméno „Samara“
Původně měla 3 jména: Sarah, Maria, Radana. První slabiky jejích jmen tvoří jméno Sa-ma-ra. Lidé jí v té době říkali Morgan ( to bylo její příjmení )

9 Kazeta Samara ve studni vytvořila kazetu. Když se podíváte na nahrávku zazvoní telefon a hlas řekne „7 dní“. Pak máte 7 dní na to, aby jste se zachránili před smrtí. Zachránit se můžete tak, že tu nahrávku ukážete někomu jinému. Pokud to nestihnete, tak se přesně po sedmi dnech rozsvítí televize, Samara z ní vyleze a zabije vás.

10 VE KTERÝCH FILMECH SE SAMARA VYSKYTLA??
Kruh Kruhy Samara

11 KRUH Film Kruh je o rodině, která našla kazetu. Podívala se na ní nejmladší dcera, aby jí zachránila tak se na ní podívala její matka, a aby jí zachránil tak se na ní podíval otec. Potom (za 7 dní) mu z televize vylezla Samara a zabila ho.

12 KRUHY Film Kruhy, je něco jako . díl Kruhu. Holka jménem Julia najde Samařinu karetu. Film Kruhy je ale zajímavější v tom, že se Julii každý den něco stane. Třeba najde na zádech vyřezaný kruh – znamení znovuzrození. Nakonec taky umře.

13 SAMARA - FILM Video:

14 KONEC


Stáhnout ppt "Krteček vs Samara By Jana a Natka."

Podobné prezentace


Reklamy Google