Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ABSTRAKT BP se zaměřuje na získávání a výběr, na dva z důležitých personálních procesů. V teoretické části jsou na základě odborné literatury uvedeny kroky.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ABSTRAKT BP se zaměřuje na získávání a výběr, na dva z důležitých personálních procesů. V teoretické části jsou na základě odborné literatury uvedeny kroky."— Transkript prezentace:

1 ABSTRAKT BP se zaměřuje na získávání a výběr, na dva z důležitých personálních procesů. V teoretické části jsou na základě odborné literatury uvedeny kroky před samotným získáváním, zdroje získávání, metody získávání, výběr a metody výběru. Praktická část se soustředí na rozhovory se zaměstnanci, kteří do firmy nově nastoupili. Získávání a výběr zaměstnanců ve společnosti My Media s. r. o. (Feedo.cz) Autor práce: Christine Yacoubová Akademický rok: 2016/2017 „Jsou určitá místa, kde by se člověk asi neměl úplně smát a já se smál neustále, takže pohovor hodnotím opravdu velice pozitivně“ (6). „Hledala jsem práci jenom na jobs.cz, nebo jsem se dívala na LinkedIn na pracovní nabídky“ (3). CÍL Cílem BP je analýza náboru ve společnosti My Media s.r.o., posouzení současného stavu a následné doporučení pro zlepšení pomocí převážně nových trendů v personalistice. NÁVRHY BP Video – jak dorazit na pohovor Sjednocení názvů pracovních pozic kreativní formou U kreativních pozic – CV formou videa Inzerce ve formě videa – nižší náklady, více zaujme Více se zaměřit na LinkedIn, Facebook a Instagram z personálního hlediska Používat Belbinův test i na pohovorech METODIKA Pro BP byl zvolen kvalitativní výzkum, neboť umožňuje pochopení problému do hloubky. Při řešení problematiky je použita jako metoda sběru dat polostrukturovaný rozhovor. Výzkumným vzorkem jsou nově přijatí zaměstnanci, kteří jsou stále ve zkušební době. VÝSLEDKY BP Špatné nalezení společnosti Nesjednocené názvy pozic Neinzerování prostřednictvím sociálních sítí Belbinův test používán jen při účasti na AC ENGLISH SUMMARY The bachelor thesis is focused on the two most important processes of Human Resources the recruitment and the selection of employees. The theoretical part is based on the reference books, which describe steps: recruitment resources, methods of recruitment, selection and methods of selection. The practical part focuses on interview with employees, who recently joined the company.


Stáhnout ppt "ABSTRAKT BP se zaměřuje na získávání a výběr, na dva z důležitých personálních procesů. V teoretické části jsou na základě odborné literatury uvedeny kroky."

Podobné prezentace


Reklamy Google