Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

AnotaceMetodický pokyn Prezentace obsahuje celkem 8 snímků. Po všeobecném úvodu jsou na 2. snímku pokyny pro studenty. Vlastní práce je praktickým zpracováním.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "AnotaceMetodický pokyn Prezentace obsahuje celkem 8 snímků. Po všeobecném úvodu jsou na 2. snímku pokyny pro studenty. Vlastní práce je praktickým zpracováním."— Transkript prezentace:

1 AnotaceMetodický pokyn Prezentace obsahuje celkem 8 snímků. Po všeobecném úvodu jsou na 2. snímku pokyny pro studenty. Vlastní práce je praktickým zpracováním adres dle korespondenční normy ČSN 01 69 10. Studenti správně napíší adresy ze zadání 3. snímku, opraví adresu dle pokynů na 4. snímku. Dále prezentace obsahuje správně vypracované úkoly a jejich hodnocení. ( Prezentace se spustí klávesou F5, komentáře na 6. snímku jsou zřetelné bez spuštění prezentace). Studentům práce zabere i s následnou kontrolou na interaktivní tabuli a vysvětlením 25 - 30 minut. Materiál je určen 1. ročníku nástavbového studia Podnikání v oboru k procvičení probírané látky, 2. ročníku k opakování začátkem školního roku. Studenti pracují samostatně. Vypracovaný test na pracovním listě v programu Word ve svém PC ukládají do složky PUK, v té jsou učitelem opraveny. Interaktivním perem po odevzdání pak označují chyby, ty vysvětlují, hned jsou vysvětleny případné dotazy, takže mají ihned kontrolu své vypracované práce. Materiál je určen pro absolventy 3 letých učebních oborů. Vzhledem k tomu, že úroveň jejich znalostí je různá, může se zdát zadání jednodušší. Interaktivita je především v propojení teoretických a praktických znalostí s názornou opravou a vysvětlením chyb a dotazů, v kombinaci samostatné a kolektivní práce.

2 Postup při zpracování adres: 1.Ve svém PC otevřete program Word, čistý papír. Nazvěte jej Pracovní list – psaní adres. 3. Vypracujte úkoly do svého PC. 4. Uložte je do složky PUK. 5.Odešlete vypracované úkoly k opravě a klasifikaci do učitelského PC. 6.Aktivně se zúčastněte následné kontroly na interaktivní tabuli.

3 OZDOBA, v. d., paní Bauerová, Vrbí 45, 393 01 PELHŘIMOV Národní divadlo, oddělení styku se zákazníky, Ostrovní ulice 1, Praha 1 110 00. GERKO, v. o. s., bytové interiéry, Ing. arch. Pujman, Pod Sychrovem 17, 370 00 České Budějovice. Doktorka pedagogiky Martina Dlouhá, ulice NA VÝSLUNÍ 245, 386 02 STRAKONICE 2

4 Popište všechny chyby v této adrese: MgA. Josef Král Rybniční 459 38601 Strakonice – Strakonice1 (Adresu pod vypracované adresy opište s chybami, přes revize vložte komentář k chybnému údaji, ten napište do komentáře správně).

5 Správně napsané adresy OZDOBA, v. d. pí Bauerová Vrbí 45 393 01 PELHŘIMOV Národní divadlo odd. styku s návštěvníky Ostrovní 1 110 00 PRAHA 1 GERKO, v. o. s. bytové interiéry Ing. arch. Pujman Pod Sychrovem 17 370 01 ČESKÉ BUDĚJOVICE PaedDr. Martina Dlouhá Na Výsluní 245 386 02 STRAKONICE 2

6 HODNOCENÍ ADRES Hodnotíme správnost celé adres dle platné normy ČSN 01 69 10. Předem upozorníme studenty, že v zadání jsou chyby, které je třeba opravit. 4 adresy dobře – výborný 3 adresy dobře – chvalitebný 2 adresy dobře – dobrý 1 adresa dobře – dostatečný žádná adresa dobře – nedostatečný

7 VŠECHNY CHYBY V TÉTO ADRESE: MgA. Josef Král Rybniční č. p. 459 38601 Strakonice – Strakonice1 Hodnocení - nutno označit a popsat 4 chyby, 4 komentáře. 4 dobře – výborný 3 dobře – chvalitebný 2 dobře - dobrý 1 dobře – dostatečný 0 dobře - nedostatečný

8 Materiál: Archiv autorky


Stáhnout ppt "AnotaceMetodický pokyn Prezentace obsahuje celkem 8 snímků. Po všeobecném úvodu jsou na 2. snímku pokyny pro studenty. Vlastní práce je praktickým zpracováním."

Podobné prezentace


Reklamy Google