Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

K MĚŘENÍ BUDETE POTŘEBOVAT: 1.Vaši nejoblíbenější podprsenku, 2.tužku a papír, 3.krejčovský metr, 4.dobrou náladu 5.a zdravé sebevědomí ! K MĚŘENÍ BUDETE.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "K MĚŘENÍ BUDETE POTŘEBOVAT: 1.Vaši nejoblíbenější podprsenku, 2.tužku a papír, 3.krejčovský metr, 4.dobrou náladu 5.a zdravé sebevědomí ! K MĚŘENÍ BUDETE."— Transkript prezentace:

1 K MĚŘENÍ BUDETE POTŘEBOVAT: 1.Vaši nejoblíbenější podprsenku, 2.tužku a papír, 3.krejčovský metr, 4.dobrou náladu 5.a zdravé sebevědomí ! K MĚŘENÍ BUDETE POTŘEBOVAT: 1.Vaši nejoblíbenější podprsenku, 2.tužku a papír, 3.krejčovský metr, 4.dobrou náladu 5.a zdravé sebevědomí ! Je to tak snadné…. www.exkluzivnipradlo.cz Vítejte !

2 www.exkluzivnipradlo.cz

3 RRada: DDbejte na to, aby byl při měření metr napnutý a ve vodorovné poloze. UUpozornění: NNaměřená hodnota je obvodem Vašeho hrudníku! 2. Vezměte krejčovský metr, změřte se pod prsy a změřenou hodnotu v cm zaznamenejte tužkou na připravený papír. www.exkluzivnipradlo.cz

4 2. Nyní se zaměříme na zjištění velikosti košíčku. Změřte se nad prsy tak, že metr povedete přímo na hranici Vaší podpažní jamky (zelená linie). Následně změřte obvod kolem nejplnější části Vašich prsou (růžová linie). Nyní vypočítejte rozdíl naměřených hodnot Bod 1: 86 Bod 2: 98 98 – 86 = > … pokračujte na další straně www.exkluzivnipradlo.cz

5 GRATULUJEME! Získanou hodnotu naleznete v následující tabulce : www.exkluzivnipradlo.cz Velikost Vašeho koší č ku je:

6 NEJČASTĚJŠÍ CHYBY V MĚŘENÍ : Prsa vyl é zaj í z podprsenky buď z boku nebo zepředu a pod oblečen í m vytvářejí nevzhledné hrbolky. Důvodem je špatně zvolená velikost košíčku. Ten, který nosíte, je patrně příliš malý. Zkuste proto zvolit košíček o jedno číslo větší! Ko ší čky jsou zvlněn é vepředu i na boc í ch. Toto je nesporný znak toho, že Váš košíček je příliš velký. Zvolte proto o číslo menší. Jestliže je podprsenka zvlněna pouze na š pičce ko ší čku, znamen á to, že je košíček příliš malý a prsa se do něj nemohou vejít. Zvolte tedy ko ší ček o č í slo vět ší ! Podprsenka se při pohybu posunuje kolem těla. Zcela jistě jste nesprávně odhadla obvod Vaší podprsenky. Zvolte proto menší! Správná velikost obvodu se také pozná laickou zkouškou. Zkuste vložit 2 prsty pod popruh. Jestliže je podprsenka napnutá, vše by mělo být v pořádku. Pakliže plandá, zvolte menší obvod! www.exkluzivnipradlo.cz Zapamatujte si, že men ší obvod m á také men ší ko ší čky /např. 85E m á stejnou velikost ko ší čku jako 80F/. Jestliže V á m např. vyhovuj í ko ší čky 85E, ale obvod je př í li š velký, potřebujete zkusit velikost 80F! Kostice vyčn í vaj í v přední části nebo V á s tlačí v podpaž í. Pokud nastane tento problém, m á te pravděpodobně mal é ko ší čky, v nichž jsou prsa natlačena. Zkuste ko ší čky vět ší! K ostice budou l é pe přil é hat k tělu a plně uzavřou Va š e prsa. Pokud Vás kostice tlač í v podpaž í, zkuste podprsenku, kter á nen í tak vysok á. Ram í nka se zařez á vaj í do ramen a nech á vaj í červen é pruhy. Hlavn í opora pro Va š e prsa jsou popruhy kolem těla a ne ram í nka. Pokud se Vám zařez á vaj í ram í nka, nos í te pravděpodobně příliš velký obvod. Zvolte ho tedy menší, nebo jednodu š e povolte ram í nka. Exkluzivní prádlo Vám nyní přeje pohodlný nákup a šťastnou volbu!

7 www.exkluzivnipradlo.cz © 2009 All rights reserved Nikol Djumon ČR


Stáhnout ppt "K MĚŘENÍ BUDETE POTŘEBOVAT: 1.Vaši nejoblíbenější podprsenku, 2.tužku a papír, 3.krejčovský metr, 4.dobrou náladu 5.a zdravé sebevědomí ! K MĚŘENÍ BUDETE."

Podobné prezentace


Reklamy Google