Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vzdělávací programy projektu „Implementace nové integrovatelné e- learningové infrastruktury do rezortu MV prostřednictvím videokonferenčního řešení“ Registrační.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vzdělávací programy projektu „Implementace nové integrovatelné e- learningové infrastruktury do rezortu MV prostřednictvím videokonferenčního řešení“ Registrační."— Transkript prezentace:

1 Vzdělávací programy projektu „Implementace nové integrovatelné e- learningové infrastruktury do rezortu MV prostřednictvím videokonferenčního řešení“ Registrační číslo projektu: CZ.1.04/4.1.00/59.00044

2 Vzdělávací programy a jejich základní charakteristika Název vzdělávacího programu Formy vzdělávání Cílové skupinyVstupní požadavky Komunikace a řešení specifických situací s občany distanční (e-learning) příslušníci, zaměstnanci P ČR - ZOP, - ICT, - počítač, zvuková karta, internet, - e-mail; - Ekis II Základy lidských práv, profesní etiky, rovných příležitostí a problematika korupce Monitoring, audit a kontrola projektů SF EU zaměstnanci MV, GŘ HZS ČR a OSS MV - ICT, - počítač, zvuková karta, internet, - e-mail; - Ekis II Administrace, řízení a management projektů SF EU

3 Název vzdělávacího programuPočty studujícíchVýstupyTermíny pilotů Komunikace a řešení specifických situací s občany 105 P 15, DB 3x 30 DOP bez zkoušek k prokázání kvalifikace; osvědčení 1. 10. 2012 – 30. 11. 2012 + T (2dny) Základy lidských práv, profesní etiky, rovných příležitostí a problematika korupce 200 P 35, DB 3x 55 1. 10. 2012 – 30. 11. 2012 Monitoring, audit a kontrola projektů SF EU 45 P 15, DB 1x 30 zkoušky k prokázání kvalifikace; osvědčení Administrace, řízení a management projektů SF EU 75 P 15, DB 2x 30 Vzdělávací programy a jejich základní charakteristika

4

5 Komunikace a řešení specifických situací s občany Cílová skupina: příslušníci/ce a zaměstnanci/kyně P ČR Forma a rozsah studia: distanční (e-learning): max. 2 měsíce + 2 dny (tutoriál) Organizace studia: - 4 výukové moduly a tutoriál - gamebooky, stud. materiály, tutoři, schránka pro průběžné dotazy, videokonferenční jednotka Charakteristika cílů, metod a obsahu: - komunikace, adekvátní rozhodování a reakce v běžných, konfliktních i krizových situacích, - eliminace rizik spojených s neprofesionálním přístupem při výkonu služby, - výklad s interaktivními prvky, metody názorně demonstrační a praktické metody vzdělávání. Způsob hodnocení: absolvování 4 e-learningových modulů, tutoriálu, průběžných online testů a závěrečné online zkoušky formou práce opravované tutorem.

6

7 Základy lidských práv, profesní etiky, rovných příležitostí a problematika korupce Cílová skupina: příslušníci/ce a zaměstnanci/kyně P ČR Forma a rozsah studia: distanční (e-learning): max. 2 měsíce Organizace studia: - 5 výukových modulů - stud. texty a materiály, tutoři, schránka pro průběžné dotazy, videokonferenční jednotka Charakteristika cílů, metod a obsahu: - problematika ochrany a dodržování lidských práv, profesní etiky, rovných příležitostí a korupce, - podpora kompetence studujících hodnotit, diskutovat, vysvětlovat a navrhovat řešení k příslušným problematikám, - podpora kladného postoje studujících k problematice LP a k dodržování profesních mravních povinností, - výklad s interaktivními prvky, metody názorně demonstrační a praktické metody vzdělávání. Způsob hodnocení: absolvování 5 e-learningových modulů, průběžných online testů a závěrečné písemné zkoušky formou online autotestu.

8

9 Monitoring, audit a kontrola projektů SF EU Cílová skupina: zaměstnanci MV, GŘ HZS ČR a OSS MV Forma a rozsah studia: distanční (e-learning): max. 2 měsíce Organizace studia: - 4 výukové části - stud. texty a materiály, tutoři, schránka pro průběžné dotazy Charakteristika cílů, metod a obsahu: - projektové řízení v podmínkách SF EU, monitoring projektů, audit projektů, kontrola projektů, - schopnost vyhodnotit dopady negativních nálezů kontrol u projektů realizovaných v podmínkách rezortu, - výklad s interaktivními prvky, metody názorně demonstrační a praktické metody vzdělávání. Způsob hodnocení: absolvování průběžných online testů a závěrečného online testu (tj. zkoušky k prokázání kvalifikace).

10

11 Administrace, řízení a management projektů SF EU Cílová skupina: zaměstnanci MV, GŘ HZS ČR a OSS MV Forma a rozsah studia: distanční (e-learning): max. 2 měsíce Organizace studia: - 5 výukových částí - stud. texty a materiály, tutoři, schránka pro průběžné dotazy Charakteristika cílů, metod a obsahu: - projekt a projektový management, příprava projektového záměru, projektový plán, řízení a administrace projektů SF EU, - schopnost komunikovat o souvisejících tématech a plnohodnotně se zařadit do projektových týmů realizujících projekty v podmínkách rezortu, - výklad s interaktivními prvky, metody názorně demonstrační a praktické metody vzdělávání. Způsob hodnocení: absolvování průběžných online testů a závěrečného online testu (tj. zkoušky k prokázání kvalifikace).

12

13

14 Děkuji za pozornost


Stáhnout ppt "Vzdělávací programy projektu „Implementace nové integrovatelné e- learningové infrastruktury do rezortu MV prostřednictvím videokonferenčního řešení“ Registrační."

Podobné prezentace


Reklamy Google