Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Urbášek Dostupné z Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA Přáslavice.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Urbášek Dostupné z Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA Přáslavice."— Transkript prezentace:

1 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Urbášek Dostupné z www.zspraslavice.cz Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA Přáslavice Autor: Mgr. Milan Urbášek Název DUM: VY_32_INOVACE_45 Název sady: Matematika pro 5. ročník Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.2061 Anotace: Datum: Materiál je určen k úvodu do učiva „Povrch krychle, kvádru“. Prezentace byla vytvořena pro práci s interaktivní tabulí nebo dataprojektorem a obsahuje animaci. 16.1. 2013

2 Krychle zakroužkuj červenou barvou, kvádry modrou barvou:

3 Z které sítě postavíš krychli?

4 Z které sítě postavíš kvádr?

5 Z kolika dílů stavebnice byly složeny tyto útvary?

6 Do sítě zakresli pohled na stavby: a) shora b) zprava c) zepředu a) c) b)

7 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Urbášek Dostupné z www.zspraslavice.cz Zdroje obrázků: - Galerie MS Office


Stáhnout ppt "Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Urbášek Dostupné z Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA Přáslavice."

Podobné prezentace


Reklamy Google