Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Srdečně vás vítáme Kdo jsme a co nabízíme? Jsme křesťanský sbor církve adventistů sedmého dne v Karlových Varech Chceme naplnit potřeby lidí žijících v.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Srdečně vás vítáme Kdo jsme a co nabízíme? Jsme křesťanský sbor církve adventistů sedmého dne v Karlových Varech Chceme naplnit potřeby lidí žijících v."— Transkript prezentace:

1 Srdečně vás vítáme Kdo jsme a co nabízíme? Jsme křesťanský sbor církve adventistů sedmého dne v Karlových Varech Chceme naplnit potřeby lidí žijících v 21. století. Církev adventistů sedmého dne vychází z učení a zásad Bible, kterou považuje za inspirované Boží slovo (Bible, 2. List Timoteovi 3:16). 66 knih Starého a Nového zákona v Bibli lidem poskytuje všechny informace o Božím plánu záchrany v Ježíši Kristu. Starý zákon předpovídá příchod Mesiáše a Nový zákon dosvědčuje jeho život. Bible lidem radí, jak mohou navázat vztah s Bohem. Odhaluje smysl života, radí jak je možné zkvalitnit mezilidské vztahy, co dělat pro zlepšení svého duchovního, duševního a tělesného zdraví.

2 Srdečně vás vítáme V našem sboru nabízíme pomoc, podporu a společenské vazby na cestě duchovního i osobního růstu. V sobotu dopoledne v 9,30 h se setkáte s novými přáteli a poznáte své sousedy. Můžete se vzájemně sdílet v diskuzních skupinách na spirituální témata, např. Co je víra? Jak se člověk může kontaktovat s Bohem? K čemu je dobrá církev? apod. Jako pomůcka vám bude k dispozici tištěný materiál "Průvodce studiem Bible".

3 V téže době můžete svěřit své děti do péče nadšených učitelů ve skupinách podle věku - od předškolního věku cca 4 let až do 15 let - kde se jim budou věnovat vyprávěním s obrázky biblických příběhů, např. o Davidovi a jiné, anebo malováním, zpěvem a hudbou. V 10,50 h uslyšíte pozitivní a praktickou zvěst, která vás každý týden povzbudí.

4 Srdečně vás vítáme Myslíte si, že by návštěva našeho sboru mohla být příjemná? Přijďte se podívat. Přicházejí zde lidé z různého prostředí, mladí i senioři, rodiny s dětmi i jednotlivci. Vaše problémy chceme brát velmi vážně. Jsme skupina přátelských a spokojených lidí, kteří objevili radost křesťanského životního stylu. kontakt: CASD Plzeňská 49, 360 01 Karlovy Vary; http://karlovyvary.casd.cz kazatel: tel.736 541 998; email: martinlindtner@seznam.cz


Stáhnout ppt "Srdečně vás vítáme Kdo jsme a co nabízíme? Jsme křesťanský sbor církve adventistů sedmého dne v Karlových Varech Chceme naplnit potřeby lidí žijících v."

Podobné prezentace


Reklamy Google