Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Evangelium všem dětem ČR Co pro to udělat, aby se dostaly do nebe? Naše děti tak rychle rostou...

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Evangelium všem dětem ČR Co pro to udělat, aby se dostaly do nebe? Naše děti tak rychle rostou..."— Transkript prezentace:

1 Evangelium všem dětem ČR Co pro to udělat, aby se dostaly do nebe? Naše děti tak rychle rostou...

2 Tim 2,2 o.s. – www.timdvadva.cz „Bůh tě má rád a chce s tebou mít osobní vztah !“ Naším posláním je přispívat k tomu, aby každé dítě ČR mohlo slyšet evangelium názornou, srozumitelnou a atraktivní formou.

3 Tim 2,2 o.s. – www.timdvadva.cz NABÍZÍME VÁM praktické impulsy, nápady a základní i odborné informace pro službu dětem. Příručka Online workshopy Korespondenční kurzy Videoškolička Kamenné semináře Jak dobře využít čas? Jak děti zaujmout?

4 Tim 2,2 o.s. – www.timdvadva.cz PŘIPRAVILI JSME PRO VÁS systematické pracovní pomůcky pro různé věkové skupiny na celkem 13 let, plus doplňující materiály. Co s dětmi probírat? Kde vzít nápady, obrázky…? …aby děti dostaly hravou formou dobrý biblický základ s aplikací do života...

5 Tim 2,2 o.s. – www.timdvadva.cz Pomůžeme vám stmelit vaši rodinu a žít křesťanství prakticky sedm dní v týdnu! Jak vést naše děti k Bohu prakticky? Kde můžeme čerpat? Kde najdeme povzbuzení a posilu pro duchovní život?

6 Tim 2,2 o.s. – www.timdvadva.cz Web4kids jsou dobré a bezpečné stránky pro naše děti i pro jejich kamarády  Biblické impulsy interaktivní a hravou formou, každý pátek nové zajímavosti! Hlavní cílová skupina: děti ± 7 až 10 let

7 Tim 2,2 o.s. – www.timdvadva.cz Které hodnoty jsou dnes důležité? Nabízíme preventivní program ETICKÉ DÍLNY ® DO CELÉ ČR Směrovka do života teenagerů Vyškolili jsme už desítky lektorů z celé ČR! Co můžeme jako křesťané udělat pro budoucnost naší společnosti?

8 Tim 2,2 o.s. – www.timdvadva.cz Jsme mezidenominační nezisková organizace a sloužíme dětem, rodičům a sborům všech církví. Financováni jsme převážně z darů našich přátel. I ty se k nám můžeš přidat, jako… - uživatel našich nabídek, - modlitebník, - dárce, - spolupracovník.

9 Tim 2,2 o.s. – www.timdvadva.cz Jen společně dokážeme, aby každé dítě ČR mohlo slyšet evangelium!


Stáhnout ppt "Evangelium všem dětem ČR Co pro to udělat, aby se dostaly do nebe? Naše děti tak rychle rostou..."

Podobné prezentace


Reklamy Google