Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Základní informace o projektu „Aplikace programů pro časové plánování staveb“. Projekt byl řešen v rámci projektu FRVŠ 2839/2010 F1 d. Postup a způsob.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Základní informace o projektu „Aplikace programů pro časové plánování staveb“. Projekt byl řešen v rámci projektu FRVŠ 2839/2010 F1 d. Postup a způsob."— Transkript prezentace:

1 Základní informace o projektu „Aplikace programů pro časové plánování staveb“. Projekt byl řešen v rámci projektu FRVŠ 2839/2010 F1 d. Postup a způsob řešení Jako modelové zadání byly zvoleny dva objekty - Víceúčelová sportovní hala v České Lípě a Dům s pečovatelskou službou v obci Chotyně. K těmto objektům byla k dispozici převzatá projektová dokumentace (v elektronické podobě) a soupis činností s výkazem výměr. Pro dané stavby byla zpracována tři variantní řešení časového plánu a to v prostředí programu CONTEC, Microsoft Project a BUILD powerS. Srovnatelná data byla vyexportována do souborů PDF pro vzájemné srovnání. Na následujících několika snímcích je naznačeno, co obsahuje zpracovaná dokumentace. Jedná se o výstupy ve formátu PDF a JPG. K práci s daty je potřeba mít nainstalovány potřebné programy (Microsoft Project, CONTEC, BUILDpowerS) nebo použít k prohlížení výstupů (tiskových sestav) prohlížeč PDF souborů (Adobe Reader, PDF Creator). KOMPLETNÍ soubor dat je uložen na školním počítači, na záložním disku a vypálen na archivní CD. Pro potřeby výuky jsou data v pracovní verzi uložena na pracovních stanicích v počítačové učebně. Jedná se především o soupis činností s výkazem výměr a zpracované vzorové časové plány v programu Microsoft Project a CONTEC včetně výstupních sestav. Pro potřeby oponenta je možné data zaslat přes internet s využitím tzv. uložiště dat nebo na CD (poštou). neumann@fsv.cvut.cz Tel. 224354588

2 Základní informace o projektu „Aplikace programů pro časové plánování staveb“. Projekt byl řešen v rámci projektu FRVŠ 2839/2010 F1 d. Víceúčelová sportovní hala v České Lípě Zadávací dokumentace, přehled (Soubor PDF – první 4 strany textu)

3 Základní informace o projektu „Aplikace programů pro časové plánování staveb“. Projekt byl řešen v rámci projektu FRVŠ 2839/2010 F1 d. Víceúčelová sportovní hala v České Lípě Průvodní a Souhrnná technická zpráva (Soubor PDF – první 4 strany textu)

4 Základní informace o projektu „Aplikace programů pro časové plánování staveb“. Projekt byl řešen v rámci projektu FRVŠ 2839/2010 F1 d. Víceúčelová sportovní hala v České Lípě Stavební část – HALA technická zpráva + vybrané výkresy (Soubor PDF – první 4 strany textu + JPG = výkresy)

5 Základní informace o projektu „Aplikace programů pro časové plánování staveb“. Projekt byl řešen v rámci projektu FRVŠ 2839/2010 F1 d. Víceúčelová sportovní hala v České Lípě Rozpočet (JPG + Soubor XLS – list se souborem činností omezen na 100 položek)

6 Základní informace o projektu „Aplikace programů pro časové plánování staveb“. Projekt byl řešen v rámci projektu FRVŠ 2839/2010 F1 d. Víceúčelová sportovní hala v České Lípě Microsoft Project - Ganttův diagram (JPG – pouze 2 strany)

7 Základní informace o projektu „Aplikace programů pro časové plánování staveb“. Projekt byl řešen v rámci projektu FRVŠ 2839/2010 F1 d. Víceúčelová sportovní hala v České Lípě Microsoft Project – Síťový diagram (JPG – pouze 2 strany)

8 Základní informace o projektu „Aplikace programů pro časové plánování staveb“. Projekt byl řešen v rámci projektu FRVŠ 2839/2010 F1 d. Víceúčelová sportovní hala v České Lípě CONTEC – Technologický rozbor (JPG – pouze 3 strany)

9 Základní informace o projektu „Aplikace programů pro časové plánování staveb“. Projekt byl řešen v rámci projektu FRVŠ 2839/2010 F1 d. Víceúčelová sportovní hala v České Lípě CONTEC – Časový plán (JPG – pouze 3 strany)

10 Základní informace o projektu „Aplikace programů pro časové plánování staveb“. Projekt byl řešen v rámci projektu FRVŠ 2839/2010 F1 d. Víceúčelová sportovní hala v České Lípě CONTEC – Časoprostorový graf (JPG)

11 Základní informace o projektu „Aplikace programů pro časové plánování staveb“. Projekt byl řešen v rámci projektu FRVŠ 2839/2010 F1 d. Víceúčelová sportovní hala v České Lípě CONTEC – Rozpočet (JPG – pouze 3 strany)

12 Základní informace o projektu „Aplikace programů pro časové plánování staveb“. Projekt byl řešen v rámci projektu FRVŠ 2839/2010 F1 d. Víceúčelová sportovní hala v České Lípě BUILDpowerS – Harmonogram (JPG – pouze 3 strany)


Stáhnout ppt "Základní informace o projektu „Aplikace programů pro časové plánování staveb“. Projekt byl řešen v rámci projektu FRVŠ 2839/2010 F1 d. Postup a způsob."

Podobné prezentace


Reklamy Google