Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Anglie ADÉLA VITÁSKOVÁ BARBORA LEHNEROVÁ. CESTA DO ANGLIE  Sraz jsme měli na školním dvoře v 9 hodin rodiče se s námi rozloučili a vyjeli jsme. Jelo.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Anglie ADÉLA VITÁSKOVÁ BARBORA LEHNEROVÁ. CESTA DO ANGLIE  Sraz jsme měli na školním dvoře v 9 hodin rodiče se s námi rozloučili a vyjeli jsme. Jelo."— Transkript prezentace:

1 Anglie ADÉLA VITÁSKOVÁ BARBORA LEHNEROVÁ

2 CESTA DO ANGLIE  Sraz jsme měli na školním dvoře v 9 hodin rodiče se s námi rozloučili a vyjeli jsme. Jelo s námi více škol, cestou jsme jeli do Těškovic a Plzně pro další děti. I když cesta byla dlouhá a náročná tak jsme si ji užili.

3 Cesta na trajektu  Cesta na trajektu byla opravdu krásná, protože jsme z paluby viděli východ slunce a na lodi jsme si mohli cokoliv koupit.

4 První den  První den nám bohužel pršelo ale i tak jsme si ho moc užili. Viděli jsme památky jako například Tower Bridge, Monument, Příčná ulice z Harryho Pottera a jeli jsme lanovkou nad řekou Temže a nakonec jsme navštívili muzeum.

5 Tower Bridge

6

7 Druhý den  Druhý den jsme se autobusem vydali do města Oxford, kde se nám moc líbilo.

8

9

10 Třetí den  Třetí den jsme byli na London Eye, London Dangeon, Big Ben a taky jsme jeli lodí k autobusu.. Po cestě zpátky jsme místo trajektem jeli tunelem pod mořem.

11 Hostitelská rodina

12

13 Všichni si tento výlet moc užili a určitě by rádi jeli znova.


Stáhnout ppt "Anglie ADÉLA VITÁSKOVÁ BARBORA LEHNEROVÁ. CESTA DO ANGLIE  Sraz jsme měli na školním dvoře v 9 hodin rodiče se s námi rozloučili a vyjeli jsme. Jelo."

Podobné prezentace


Reklamy Google