Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Počítačové hry vs REALITA. První hra MinecraftRealita.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Počítačové hry vs REALITA. První hra MinecraftRealita."— Transkript prezentace:

1 Počítačové hry vs REALITA

2 První hra MinecraftRealita

3 Rozebrání Minecraft Při obrázku pokáceného stromu v minecraftu jste mohli vidět, že strom levituje. Když na začátku hry chcete získat dřevo, tak nemáte po ruce žádnou sekeru, proto vám nezbývá nic jiného, než ho pokácet rukou.. Jak nelogické -_- Realita V realitě je to trošku jinak.. spíš úplně jinak. Strom v realitě nejde pokácet rukou. Jde jen sekerou (nebo motorovou pilou). Když se strom pokácí, tak spadne a nelevituje jako v minecraftu.

4 Druhá hra střílečka (counter strike) Realita

5 Rozebrání Hra Tato hra měla neopravenou verzi (tu jsem hrála). Byla v ní hodně divná chyba. A chyba byla ta, že když se střílelo z té pistole co je na obrázku, tak to střílelo asi 1000 nábojů za sekundu… divné, že? :D V této střílečce je možné,že se zastřelený člověk může vrátit zpět do hry. Realita V realitě takovéto věci nejdou. V realitě není možné vystřelit takové množství nábojů za sekundu (u kulometu je to jinak, ten střílí 110 nábojů za sekundu!!). Také je nepřípustné střílet do lidí. V realitě se nikdy zastřelený člověk do života nevrátí.

6 Třetí hra Zombie hraRealita

7 Rozebrání Hra Tato konkrétní zombie hra má v sobě takovou malou chybičku, a to že zombie musíte trefit do srdce a ne do hlavy. Pokud já vím zombie zabijete jen velkou ránou do hlavy. Tyto informace znám z filmu The Walking Dead. Realita Na obrázku je žába, protože zombie v realitě nejsou. Jsou to jen smyšlené bytosti. Starší generace se strašily postavami duchů, dnešní generace se straší postavami zombie.

8 Čtvrtá hra SkákačkaRealita

9 Rozebrání Hra Skákačka je hra (jak všichni víme skákací). Na začátku dostanete nějakého panáčka a za něj musíte doskákat až do cíle. Při skákačkách skáčou postavy moc vysoko. Realita V realitě není možné skákat tak vysoko. Jen talenti dokážou vyskočit několik metrů nad zem.

10 Další obrázek z MineCraftu MinecraftRealita

11 Rozebrání Minecraft V minecraftu si do kalhot můžete nacpat hodně věcí! např.: meč, lopatu, krumpáč atd…. V minecraftovém inventáři je 103 políček! Realita V realitě se mi ani nikomu jinému nevleze 103 věcí do kapes.

12 Díky za pozornost!!


Stáhnout ppt "Počítačové hry vs REALITA. První hra MinecraftRealita."

Podobné prezentace


Reklamy Google