Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vypracoval: Václav Fichtner. Na tomto obraze je jasně vidět malířova nespoutaná ruka. Hlavně barevné přechody jsou výrazné a barvy jsou hodně syté.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vypracoval: Václav Fichtner. Na tomto obraze je jasně vidět malířova nespoutaná ruka. Hlavně barevné přechody jsou výrazné a barvy jsou hodně syté."— Transkript prezentace:

1 Vypracoval: Václav Fichtner

2

3 Na tomto obraze je jasně vidět malířova nespoutaná ruka. Hlavně barevné přechody jsou výrazné a barvy jsou hodně syté. Poměrně dobře tu autor zachytil postavy a detaily, kterých by si nikdo nevšiml. Obraz je zaměřený spíše na hlavní motiv a méně na pozadí, proto se zdá jako rozmazané.

4

5 Obraz rusovlásky je též zaměřen na hlavní motiv, ale je tu patrný autorův rozvoj, protože je lépe zvýrazněno pozadí a jsou vidět lépe detaily. Barvy nejsou tak syté. Jsou tu i lépe vidět takové detaily, jako jsou spáry mezi prkny.


Stáhnout ppt "Vypracoval: Václav Fichtner. Na tomto obraze je jasně vidět malířova nespoutaná ruka. Hlavně barevné přechody jsou výrazné a barvy jsou hodně syté."

Podobné prezentace


Reklamy Google