Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Jezdecké potřeby Bolero. Historie naší firmy ● Naše firma vznikla v roce 2009. Cílem založení této firmy je zpříjemnění životů jak Vašich, tak životů.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Jezdecké potřeby Bolero. Historie naší firmy ● Naše firma vznikla v roce 2009. Cílem založení této firmy je zpříjemnění životů jak Vašich, tak životů."— Transkript prezentace:

1 Jezdecké potřeby Bolero

2 Historie naší firmy ● Naše firma vznikla v roce 2009. Cílem založení této firmy je zpříjemnění životů jak Vašich, tak životů vašich věrných čtyřnohých přátel :)

3 O firmě ● Jezdecké potřeby Bolero níbízejí široký sortiment potřeb jak pro Vašeho mazlíčka, tak pro Vás :) Zakoupit zde můžete mnoho potřebných věcí jak do stáje, k ježdění, či do výběhu... ● Nabízí nejen to, ale i možnost stát se členem naší jezdecké bandy v jezdeckém klubu, který patří k jezdeckým potřebám :) Měl by tak možnost výuky jízdy na koni a účastnění se různých soutěží.

4 ... ● Dále pak nabízíme možnost krásné relaxace v přírodě. Budete obdivovat naši nádhernou krajinu z nejkrásnějšího pohledu na svět, z koňského hřbetu. Za měnší poplatek si lze koníka pronajmout, budete však pod neustálým dohledem našich věrných a zkušených členů, kteří se budou určitě snažit vyhovět Vašim požadavkům.

5 Jako taková stáj pořádáme také spoustu akcí s koňmi, kam zajíždí i naše firemní auto a kdo chce, ten si může zakoupit cokoli pro svého mazlíčka i před jízdárnou na parkovišti :)

6 Dále si můžete cokoli objednat pomocí našich webových stránek www.jpbolero.webnode.cz nebo i telefonicky na čísle 723 840 705. Vaše objednávka bude zpracována a budete si moci objednávku co nejdříve vyzvednou a nebo Vám může být zaslána poštou včetně DPH. Poštovné si hradí příjemce :) www.jpbolero.webnode.cz

7 Naše plány do budoucna ? ● Jelikož naše stáj včetně jezdeckých potřeb ve zdejším okolí není jediná, musíme tak odolávat tvrdé konkurenci a do budoucna se budeme snažit stále víc :) ● Máme v plánu dostavět část našeho obchodu a podle zájemců snad i postavit krytou jízdárnu pro ježdění i v těch dnech, které nám svým počasím moc přát nebudou :)

8 Něco z naší nabídky ● Objednat si zde můžete zboží všelijaké kvality od těch nejméně žádaných firem až po ty nejžádanější :) ● Sedla, uzdy, ohlávky, vodítka, deky všeho druhu a použití, krmiva, oblečení a výbavu pro jezdce, doplňková krmiva a pamlsky pro koně, kosmetiku pro koně atd...

9 Najdete zde zboží různé kvality, od různých firem a výrobců. Jsou to zástupci firem jako je KenTaur, A.Frinta, Norton, EquiThéme, Equis-Sports a mnohé další....

10

11

12

13

14

15

16 Sídlíme v malebné vesničce na hranicích s Rakouskem, Vratěnín. Celý náš objekt se nachází na konci vesničky …je nás vidět už ze silnice, která vede z obou stran ;) Určitě budeme moc rádi když nás právě VY navštívíte.. Těšíme se na Vás :)


Stáhnout ppt "Jezdecké potřeby Bolero. Historie naší firmy ● Naše firma vznikla v roce 2009. Cílem založení této firmy je zpříjemnění životů jak Vašich, tak životů."

Podobné prezentace


Reklamy Google