Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

RD Rýmařov RD Rýmařov je firma, která se může pyšnit řadou certifikátů. Zabývá se poloautomatizovanou výrobou a montáží prefabrikovných dřevostaveb.Firma.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "RD Rýmařov RD Rýmařov je firma, která se může pyšnit řadou certifikátů. Zabývá se poloautomatizovanou výrobou a montáží prefabrikovných dřevostaveb.Firma."— Transkript prezentace:

1 RD Rýmařov RD Rýmařov je firma, která se může pyšnit řadou certifikátů. Zabývá se poloautomatizovanou výrobou a montáží prefabrikovných dřevostaveb.Firma je na trhu již 40 let a přináší na trh jak rodiné,tak i bytové domky.Zakázky má doma i ve světě.Montáž samotného domu trvá cca 1 měsíc a záruka na něj je 30 let.

2 Materiál 1) Sádrokarton 2) Fermacell 3) Parozábrana 4) Dřevěný rám s minerální vatou 5) Fermacell 6) Termofasáda

3 Výroba V prvním procesu samotné výroby se firma zabývá skladem, opracováním, ošetřovaním dřeva a natíráním viditelných dřevěných konstrukcí.

4 Výroba Druhý krok se zabývá spojením dřevěné konstrukce s fermacellem a parozábrany.Činí se tak pomocí automatizovaného stroje, který spojuje materialy pomocí kovových sponek.A také vkládáním tepelné izolace.

5 Výroba Třetí krok se zabývá vkládaním oken a dveří, nanášením lepidla a dodělávají se zde poslední detailní práce.Tyhle hotové dílce se potom uskladňují a poté převážejí k montáži na stavbu.

6 Výroba je plynulá, za jeden den se zde vyrobí cca 2 celé domy

7 Montáž domu Montáž samotného domu trvá již zmíněný 1 měsíc.Jde o spojování prefabrikovaných dílců z výroby.Nakonec bych ještě dodal že ve stavebnictví je to velice moderní rychlá a vyspělá technologie.


Stáhnout ppt "RD Rýmařov RD Rýmařov je firma, která se může pyšnit řadou certifikátů. Zabývá se poloautomatizovanou výrobou a montáží prefabrikovných dřevostaveb.Firma."

Podobné prezentace


Reklamy Google