Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Deník Malého Poseroutky STARÁ ŠKOLA Jeff Kinney. Úvod Toto je nejnovější kniha od Jeffa Kinneyho – desátá z této série Každá kniha bude světovým bestsellerem.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Deník Malého Poseroutky STARÁ ŠKOLA Jeff Kinney. Úvod Toto je nejnovější kniha od Jeffa Kinneyho – desátá z této série Každá kniha bude světovým bestsellerem."— Transkript prezentace:

1 Deník Malého Poseroutky STARÁ ŠKOLA Jeff Kinney

2 Úvod Toto je nejnovější kniha od Jeffa Kinneyho – desátá z této série Každá kniha bude světovým bestsellerem

3 Greg a jeho budoucnost Kniha začína, když Greg přemýšlí o své budoucnosti, která bude velmi elektronická – plná počítačů, mobilů nebo létajících prken. Maminka to slyšela a řekla, že na víkend odpojí elektřinu. Maminka napsala petici, ale ta nebyla příliš úspěšná, protože lidé v jeho městě nechtějí žít bez elektřiny.

4 Prase udělá tuto rodinu víc šílenou Gregova rodina má nového člena – malé prase. Toto prase dělá tuto rodinu ještě více šílenou. Gregova maminka – Susan dala praseti kalhoty (no není to šílené?), jakmile mělo prase kalhoty, začalo dělat stejné věci jako lidé – a to dělá tuto knížku legrační :).

5 Školní kampaň V Gregově škole mají novou kampaň. Každý středoškolský student se musí zúčastnit této kampaně, ve které jim bude přidělen žák ze základní školy, kterému budou pomáhat. Greg dostane žáka Frewa, ale v této dvojičce je to opačně. Frew pomáhá Gregovi – dělá jeho domácí úkoly, projekty nebo mu pomáhá s učením.

6 Děda a Greg Děda se vrátil zpátky ke Gregovo rodině, a to vytváří více problémů. Greg se spojí s dědou a jsou z nich potížisté. Například si vzali tátovo auto, jeli s ním do města a nabourali ho, nebo si děda uspořádá velikou párty pro seniory v jejich domě.

7 Limonádový průmysl Greg už nechce být nadále spojen s dědou, a tak se vrátí ke svému kamarádovi Rowleymu. Táta jim dal 20 dolarů, aby Gregovi a Rowleymu pomohl v limonádovém průmyslu. Nebylo to moc úspěšné, neboť kluk od naproti měl mnohem lepší vybavení.

8 Špatný tábor Greg nechtěl říci tatínkovi o jeho nabouraném autě, tak odjel na tábor, který mu Rowley nabízel. Greg si zabalil potřebné věci a odjel. Kemp na Hardscrable Farms byl nejodpornější tábor v Gregově životě. Plán byl zůstat týden, ale Gregova parta musela jet pryč dříve, neboť jejich vedoucí onemocněl, takže se jeho tatínek dozvěděl o jeho nabouraném autě a Greg dostal domácí vězení.

9 A můj názor? Mám tuto knížku velmi rád, protože má hezké a vtipné povídky z Gregova života. Gregovi je 14, jako mně, takže já mu velmi dobře rozumím. V angličtině je tato knížka mnohem lepší než v češtině.


Stáhnout ppt "Deník Malého Poseroutky STARÁ ŠKOLA Jeff Kinney. Úvod Toto je nejnovější kniha od Jeffa Kinneyho – desátá z této série Každá kniha bude světovým bestsellerem."

Podobné prezentace


Reklamy Google