Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

S T R A Š I D E L N Ý D Ů M Věci Informace Obrázky  Povídka Povídka  Povídka Povídka  Povídka Povídka Délka a výška Co to je.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "S T R A Š I D E L N Ý D Ů M Věci Informace Obrázky  Povídka Povídka  Povídka Povídka  Povídka Povídka Délka a výška Co to je."— Transkript prezentace:

1

2 S T R A Š I D E L N Ý D Ů M Věci Informace Obrázky  Povídka Povídka  Povídka Povídka  Povídka Povídka Délka a výška Co to je

3 V Ě CI NA VÝROBU

4 INFORMACE ZZáklad: 4 hodiny MMalba nábytku: 1 hodinu FFotky: DDoba výroby: 17. 10. až 19. 11.

5

6  Strašidelný dům dřív nebyl strašidelný, ale byl to normální dům, ve kterém se odehrála krutá vražda a po velké vraždě se domu ujala firma Gumíci. Ti se po týdnu odstěhovali. Po pár měsících se o domu dozvěděli staří zabijáci a do domu zavolali duchy. O tom se dozvěděli vyháněči duchů, kteří zahynuli mezi duchy. Poté se domu ujala vláda Káťa-Jana a dům nechaly zrekonstruovat. Po velké válce se dům stal bůhvíčím.

7  Dům kdysi byl obsazený knížetem Pepíkem Ludvickým, který zemřel a dům zůstal napospas. Poté dům obsadila vláda a dům nechala dočista zbourat. Když šel švec kolem místa, kde stál dům, promluvil na něj kus kamene a švec nechal postavit nový hezký dům, který prodal za milion Kč pánovi, jenž zde vychoval strašidla, a tak se stal dům strašidelný.

8  Kdysi to byl palác, který při válce puknul na dvě půlky. Nastěhovaly se do něj dvě rodiny, které se po letech odstěhovaly. Do domu se nastěhovali vyháněči duchů, kteří zjistili, že je tam těhotný duch, který každou chvíli porodí. Ducha zabili a odjeli ho prodat. Když se vrátili, byla to akce na prohlídky. Vyháněči duchů odjeli a do domu se nastěhovali duchové, tím se stal dům strašidelným.

9  Výška: 43 cm Jiných v ě cí Délka: 31 cm spousty…  Hloubka: 31 cm  4 pavu č iny  2 duchové  12 pavouk ů

10 CO TO JE Není to oby č ejný d ů m ale strašidelný.

11  Informace od: Káťa+ Jana  Obrázky z mobilu: Zbyňka Průši.


Stáhnout ppt "S T R A Š I D E L N Ý D Ů M Věci Informace Obrázky  Povídka Povídka  Povídka Povídka  Povídka Povídka Délka a výška Co to je."

Podobné prezentace


Reklamy Google