Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Odborná praxe Anglie 2015 Portsmouth Erasmus+ Šimon Blaschka.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Odborná praxe Anglie 2015 Portsmouth Erasmus+ Šimon Blaschka."— Transkript prezentace:

1 Odborná praxe Anglie 2015 Portsmouth Erasmus+ Šimon Blaschka

2 Výběrové řízení Dvoukolové: 1. písemná přihláška (cca 130 studentů) 2. ústní pohovor v Aj i Čj (z cca 60 studentů) Vybráno bylo 21 studentů + 2 náhradníci, kteří museli napsat CV a motivační dopis v Aj. Od praxe v zahraničí jsem očekával zlepšení anglického jazyka a získání pracovní zkušenosti.

3 Jazyková příprava Ve škole – mimo vyučování ( nulté hodiny jedenkrát týdně) Víkend v Mísečkách – intenzivní „nalejvárna“ Odborná praktická příprava – bussines english, konverzace, kulturní odlišnosti Dohromady cca 30 – 50 hodin

4 Cesta tam a zpět Přímý let z Prahy do Gatwicku (hodina 40 minut) Z Gatwicku nadzemkou na nádraží Z nádraží vlakem do Portsmouthu (cca 2 hodiny) Zpátky jsme jeli taxíkem až na letiště a pak opět přímým letem do Prahy.

5 Ubytování, stravování a doprava Ubytování v hostitelské rodině. Stravování bylo hrazeno z grantu – snídaně a večeře. Doprava po městě byla hrazena z grantu.

6 Pozice Havant Consevative Office – místní kancelář Konzervativní strany V době mé praxe probíhaly volby, mým úkolem bylo: kancelářské práce, roznášení letáků, vkládání dat do systému, oslovování voličů. Pracovní deník – musel jsem zapisovat co jsem každý den dělal.

7 Dokumenty Výsledkem naší stáže bylo získání: Europasu Mobility – dokument o získaných pracovních zkušenostech Potvrzení o praxi - placement evaluation Po příjezdu jsme museli vyplnit Závěrečnou zprávu (hodnocení ubytování, pracovní pozice a organizace,…….)

8 Financování Vše bylo financováno z grantu Evropské Unie prostřednictvím programu Erasmus+ Grant zahrnoval- dopravu - ubytování - stravování - kapesné

9 Zhodnocení Jazyková příprava – jazykovou přípravu jsem měl již dostačující z hodin angličtiny. Průběh praxe – první 2 týdny byly dost stresující kvůli probíhajícím volbám, zbytek byl volnější Praxe splnila má očekávání a financování bylo dostatečné. Jsem vděčný, že jsem se praxe mohl zúčastnit.


Stáhnout ppt "Odborná praxe Anglie 2015 Portsmouth Erasmus+ Šimon Blaschka."

Podobné prezentace


Reklamy Google