Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Spojené království Velké Británie a Severního Irska - Bournemouth Popis mobilit Mgr. Martina Klimešová Celoživotním vzděláváním k zefektivnění výuky jazyků.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Spojené království Velké Británie a Severního Irska - Bournemouth Popis mobilit Mgr. Martina Klimešová Celoživotním vzděláváním k zefektivnění výuky jazyků."— Transkript prezentace:

1 Spojené království Velké Británie a Severního Irska - Bournemouth Popis mobilit Mgr. Martina Klimešová Celoživotním vzděláváním k zefektivnění výuky jazyků Seminář k předání informací o projektu 15. 3. 2015 Všeobecné a sportovní gymnázium, Bruntál, příspěvková organizace

2

3

4 http://www.jazyky-v-zahranici.cz

5 Language and Methodology of English teaching Kombinovaný kurz pro učitele angličtiny – 20 vyučovacích hodin týdně 2 povinné moduly (8:45 – 10:15, 10:45 – 12:15)

6 Praktické informace Doprava: letecky (Praha - Londýn a zpět) autobusem (Londýn - Bournemouth a zpět) Ubytování: hostitelská rodina Executive jednolůžkový pokoj se sociálním zařízením internet Stravování v pracovní dny polopenze v hostitelské rodině o víkendech plná penze obědy bylo možno zakoupit ve školní menze

7

8

9 DĚKUJI ZA POZORNOST martina.klimesova@gymbru.cz www.gymbru.cz


Stáhnout ppt "Spojené království Velké Británie a Severního Irska - Bournemouth Popis mobilit Mgr. Martina Klimešová Celoživotním vzděláváním k zefektivnění výuky jazyků."

Podobné prezentace


Reklamy Google