Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Praxe v Anglie- Portsmouth. Výběrové řízení Přihláška- (průměr známek z předešlých ročníků, známky z anglického jazyka obě pololetí za absolvované ročníky)

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Praxe v Anglie- Portsmouth. Výběrové řízení Přihláška- (průměr známek z předešlých ročníků, známky z anglického jazyka obě pololetí za absolvované ročníky)"— Transkript prezentace:

1 Praxe v Anglie- Portsmouth

2 Výběrové řízení Přihláška- (průměr známek z předešlých ročníků, známky z anglického jazyka obě pololetí za absolvované ročníky) První kolo- 130 studentů Motivační dopis ( proč mám zájem o tyto praxe, zkušenosti, úroveň angličtiny) Pohovor - v anglickém jazyce ( praktické otázky) - v českém jazyce ( motivace- proč, z jakého důvodu se chci zúčastnit, zkušenosti s angličtinou) Druhé kolo- 60 studentů Vybráno bylo 21 a 2 náhradníci.

3 Jazyková příprava Září 2014-duben 2015 50 hodin- příprava ve škole pod vedením dvou profesorů (jazyková příprava v podobě procvičování mluveného i písemného projevu; rozšiřování slovní zásoby a osvojování si britských zvyků a návyků)

4 Praxe Ubytování- hostitelská rodina s dalšími studenty z jiných zemí Stravování- polopenze v rodině, samostatné obstarávání obědů Doprava- z Prahy přímý let do Londýna- Gatwick, poté cesta vlakem až do města Portsmouth Doprava po Portsmouthu- autobusová doprava společnosti Firstbus, nebo Stagecoach

5 Volný čas Výlet do Londýna Výlet do Brightonu Pláž v Portsmouthu Historické doky

6 Výlety- Londýn, Birmingham Kavárny, restaurace Fish and chips, crépes, pancakes Noční život

7 Pracovní pozice Politická strana- Conservatives Portsmouth South Pracovní doba- 6 hodin od 9:30 od 12:00- přestávka na oběd Pracovní náplň- třídění poštovní korespondence, roznášení poštovní korespondence, práce s volebním softwarem, rozdávání letáku v centru města, tvoření statistiky, zjišťování adres voličů.

8 Úkoly Pracovní deník- každý den bylo povinností zaznamenávat pracovní náplň do předem určeného dokumentu Slovník- zaznamenávání nově použitých neznámých výrazů

9 Dokumenty Europass mobility- mezinárodní dokument dokládající pracovní zkušenost v zahraničí Závěrečná zpráva- jedná se o online zhodnocení praxe a jejího průběhu Potvrzení o praxi- závěrečný certifikát z firmy IBD a Placement Evaluation

10 Financování Výše grantu -výše grantu byla naprosto dostačující, byli jsme schopni zajistit si tak financování výletů, návštěvy divadel, památek, kaváren, cestování po městě

11 Zhodnocení S organizací praxe jsem byla velmi spokojena, nevyskytla se žádná komplikace. S ubytováním a rodinou jsem byla nadmíru spokojena, rodina byla velice otevřená, milá a komunikativní. Pracovní pozice mi vyhovovala a náplň práce byla velice rozmanitá dokonce jsem se dostala i do kontaktu se zajímavými osobnostmi z politického spektra. Myslím si, že jsem za čtyři týdny strávené v Portsmouthu získala neocenitelné zkušenosti jak do budoucnosti, tak ale i do živo ta.


Stáhnout ppt "Praxe v Anglie- Portsmouth. Výběrové řízení Přihláška- (průměr známek z předešlých ročníků, známky z anglického jazyka obě pololetí za absolvované ročníky)"

Podobné prezentace


Reklamy Google