Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vyhlašuje veřejnou sbírku na pomoc obětem nepokojů Ukrajině Pomoc Charity bude zaměřena na podporu zdravotnických zařízení a následnou pomoc lidem, kteří.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vyhlašuje veřejnou sbírku na pomoc obětem nepokojů Ukrajině Pomoc Charity bude zaměřena na podporu zdravotnických zařízení a následnou pomoc lidem, kteří."— Transkript prezentace:

1 Vyhlašuje veřejnou sbírku na pomoc obětem nepokojů Ukrajině Pomoc Charity bude zaměřena na podporu zdravotnických zařízení a následnou pomoc lidem, kteří se v důsledku nepokojů dostali do stavu nouze. Jedná se například o zraněné, lidi s postižením, existenčně ohrožené rodiny s dětmi, pozůstalé apod.

2 Charita ČR dlouhodobě spolupracuje s místními pobočkami Charity a jinými nestátními neziskovými organizacemi. Kritériem naší pomoci nejsou politické názory, ale pouze faktický stav sociální potřebnosti konkrétních lidí. Charita ČR na pomoc Ukrajině uvolnila částku 100 000 Kč, dalších 100 000 Kč uvolnila ze svého krizového fondu Arcidiecézní charita Olomouc, Charita Kyjov se připojila částkou 15 000,-Kč z výnosu Tříkrálové sbírky

3 Sbírkové konto Charita pro Ukrajinu: Finanční dary lze posílat na sbírkový účet 55660022/0800 u ČS, variabilní symbol 104. nebo DMS Ukrajina na číslo 87 777 (Cena jedné DMS je 30 Kč, z níž Charita ČR obdrží 28,50 Kč. Službu DMS provozuje Fórum dárců. Technicky zajišťuje ATS Praha)


Stáhnout ppt "Vyhlašuje veřejnou sbírku na pomoc obětem nepokojů Ukrajině Pomoc Charity bude zaměřena na podporu zdravotnických zařízení a následnou pomoc lidem, kteří."

Podobné prezentace


Reklamy Google